Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz milletimizin hafızasından silinmedi ve asla silinmeyecektir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak “15 Temmuz 2016'daki hain kalkışmanın; Türk Devleti'nin işgali, Türk Milleti'nin esareti ve Türk demokrasisinin hançerlenmesine yönelik bir ihanet ve acımasız bir terör saldırısı olduğu yüce milletimizin hafızasından silinmedi ve asla silinmeyecektir” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Başkan Aksun mesajında; 115 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine, bütünlüğüne kast etmek isteyen hainlere karşı aziz Türk Milleti 7’den 70’e ayağa kalkmış ve dünyaya büyük bir demokrasi dersi vermiştir. Meydanlara çıkan kahraman milletimiz, minarelerden yükselen sala sesleri ile milli iradeye ve demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya göstermiş, akıllarını dış güçlere satmış ve ordumuzun içerisine sızmış olan terör mensuplarına gereken dersi vermiştir.

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi, tarih boyunca Türk Milletini bulunduğu coğrafyadan atmaya çalışan ve bunun için türlü oyunlara başvuranların sergilediği çirkin emellerin bir parçasıdır. Bu çirkin emellerin peşinde olanlar dün nasıl hüsran içerisinde oldularsa, 15 Temmuz gecesinde de hüsrana uğramışlardır ve bundan sonra da milletimizin birlik ve beraberliği ile devletimizin gücü karşısında yok olacaklardır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Bu aziz millet, sizlerin kahramanlığını ve fedakârlığını asla unutmayacak ve unutturmayacaktır” dedi.