Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2019 yılında kardeşlikten asla taviz vermedik

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, yeni yıl dolayısıyla ortak bir mesaj yayımlayarak, 2020 yılının ülkemiz ve Erzincan için hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; 2019 yılında yaşanan tüm olumsuzluklar karşısında kardeşlikten asla taviz vermedik. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlerin, milletimiz ve ülke üzerinde çeşitli hesaplar yapanların hesaplarını boşa çıkardık dedi.

AK Parti Erzincan İl

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut,  şu ifadelerde bulundular. Bölgesinde ve dünyada bir güç haline gelen, etkin bir dış politika anlayışıyla gündem belirleyen ülkemiz, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada mazlumlara sahip çıktı. Türkiye, önce insan anlayışıyla, haksızlığın ve zulmün karşısında durdu. Gerek diplomatik girişimleri ile, gerekse de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz‘in tüm dünyayı hayran bırakan başarılarıyla mazlumların yanında oldu.

Türkiye, tüm dünyanın sessizliğe gömüldüğü zamanlarda hakkın sesi olmuş, başta İslam dünyası olmak üzere kanın ve gözyaşının hâkim olduğu her yerde, yaralara merhem olmuştur. Hiçbir siyasi kaygı gözetmeksizin, sadece insana verdiği değerden ötürü bu mücadelenin içerisinde olmuştur.

Erzincan’ın 2020 yılında da başarılarla ve huzurla anılması en büyük temennimizdir. Rabbimizden 2020 yılının ülkemiz ve Erzincan için hayırlar getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde bir yıl geçirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandılar.