Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acemi Kasaplar Hastanelik Oldu

Bayram namazının ardından kesimlerin başladığı Erzincan'da, kurbanlıkları keserken yaralanan vatandaşlar, yakınlarının yardımı ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma hastanesine başvurdular.

Bayram namazının ardından kesimlerin

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan da vatandaşlar bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye başladı.  Kurban kesim alanları sabah erken saatlerinden itibaren kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Bazıları usta kasaplardan yardım alırken, bazı vatandaşlar kurbanlarını kendileri kesmeye çalıştı.

Kurban bayramının ilk gününde kurbanları kesmeye çalışan acemi kasaplar kendilerini çeşitli yerlerinden yaraladı. Hastaneye akın eden acemi kasapların çoğunun ya ayağından, ya parmaklarından ya da kolundan yaralı olduğu görüldü. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yaralanma oluşan vatandaşların bir kısmı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyanların tedavisinin ise sürdüğünün bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Erzincan’da Kurban Bayramının ilk gününde kurbanlık hayvanını keserken kendini yaralayan 30’dan fazla vatandaşın hastaneye başvurduğu öğrenildi. Kurbanlık hayvanını keserken kendini yaralayan bir vatandaş ise hastaneden taburcu olurken, işin ehli olmayanların kurban kesmemesi yönünde mesaj verdi.