Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Allah Kadir Gecesini Ramazan’ın Kalbi ve En Kıymetlisi Kılmıştır”

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Erzincan İl

Şireci ve Bulut mesajlarında: “Müslümanların en çok kıymet verdiği; Ramazan’ın en bereketli gecesi olarak bilinen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kur’an-ı Kerimin Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sav) kalbine inmeye ve İslâm’ın nurunun yeryüzünü aydınlatmaya başladığı bu gece kalplerimizin ve gönüllerimizin de aydınlandığı gecedir. İşte bu yüzden, Ramazan ayını on bir ayın sultanı kılan Yüce Allah, Kadir Gecesini de Ramazan’ın kalbi ve en kıymetlisi kılmıştır.

Bin aydan daha hayırlı ve bir ömre bedel bu geceyi ihya ederken, kendimiz ve ülkemizin huzur ve refahı için olduğu kadar yeryüzünün çeşitli yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimiz için de dua ederek geçirmeliyiz.

Bu vesileyle, başta Erzincanlı vatandaşlarımız olmak üzere, asırlarca İslam’a hizmet etmiş Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, Yüce Allah’tan bizleri sağlıklı, sevinçli ve neşeli idrak edeceğimiz bir Ramazan Bayramına kavuşturmasını diliyoruz“ dediler.