Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakanlığı Takan Kim ?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının karayolu yolcu taşımacılığında kullanılan terminallere ilişkin tavan ücret tarifelerine göre Ticari ve özel otomobiller için 25 dakikaya kadar ücretsiz olması gereken Erzincan Belediyesi şehirler arası otobüs terminali oto parkında girdi çıktı 1 Lira uygulamasına geçildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının

Erzincan da 2011 yılında yapımına başlanan ve 2012 yılının Ocak ayında hizmete giren şehirler arası otobüs terminalinde yaşanan otopark sorunu bitmek bilmiyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının karayolu yolcu taşımacılığında kullanılan terminallere ilişkin tavan ücret tarifelerine göre  Ticari ve özel otomobiller için 25 dakikaya kadar ücretsiz olması gereken Erzincan Belediyesi Şehirler Arası  Otobüs Terminalindeki keyfi  oto park ücreti uygulaması vatandaşları mağdur ediyor.  Terminal Yönetiminin otopark otomasyonunun arızalı olduğu gerekçesiyle Bakanlığın ücret tarifesini hiçe sayarak Giriş Çıkış ücretinin 1 Lira yaptı.

Geçilen yeni sistemle ilgili konuşan bir sürücü, ” 5 dakikada giren 1 dakikada girsen para alıyorlar” dedi. Başka bir vatandaş ise, “Ücreti ödemezsek çıkışa izin vermiyorlar. Onlarla münakaşaya girmektense ödemeyi yapıyoruz” dedi.