Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Şairin torunu ile bir araya geldi

Erzincan’da yaşayan ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a benzerliği bulunan Yüksel Kul, İl Millî Eğitim Müdürlüğünün davetlisi olarak Erzincan’a gelen "İstiklal Marşı Şairi" Mehmet Akif Ersoy’un torunu yazar Selma Argon ile bir araya geldi.

Erzincan’da yaşayan ve Milli

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Candır Kitap Can Hep Birlikte Okuyor Erzincan “Yazarlar Okullarda’’ Projesi kapsamında Erzincan’da gelen “İstiklal şairi” Mehmet Akif Ersoy’un torunu yazar Selma Argon, dedesinin ismini taşıdığı okulda öğrenciler ile buluştu. Buradaki söyleşinin ardından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a olan benzerliği ile tanınan Yüksel Kul, sahneye gelerek İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy için yazmış olduğu şiiri okuyarak öğrencilerden büyük alkış aldı. Yüksel Kul, yazar Argon’a üzerinde dedesinin fotoğrafı ile yazılı şiiri bulunan bir de tablo hediye etti.  Erzincan’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren yazar Selma Argon hediye için teşekkürlerini iletti. 
İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken65 yaşında ki Yüksel Kul, bugün Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un torununu Erzincan’da görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek,  bu benzerlikten gurur duyduğunu belirterek kendisinin de Mehmet Akif Ersoy ile ilgili de şiir yazdığını ve bu şiiri de yazar Selma Argon’a armağan ettiğini söyledi.