Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saçsızlık, Kellik Kader Değil! İşte Saç Simülasyonu (Saç Gölgelendirme)!

Bu sayfada Saçsızlık, Kellik Kader Değil! İşte Saç Simülasyonu (Saç Gölgelendirme) ile ilgili detaylı bilgi ve makaleler mevcuttur.

Bu haberin fotoğrafı yok

Saç dökülmesinden muzdarip olan ya da genetik olarak doğuştan az saç köküne sahip kişiler sosyal hayatlarında oldukça sıkıntı çekmektedir. Bu tür olayların kişinin ruh sağlığını bozmaması için bazı estetik ve kozmetik uygulamalar geliştirilmiştir. Bunlardan en bilinen yöntem saç ekme işlemi olması ile beraber birçok risk ve başarısız sonucu da beraberinde getirmiştir. Dolayısı ile bu yöntemlerin yerini alternatif olan saç gölgelendirme işlemi almıştır. Aynı zamanda saç simülasyonu da denebilen bu işlem oldukça hızlı ve kolay bir yöntemdir. Bu yöntem adından da anlaşılacağı gibi sanki dışarıdan saçınız varmış izlenimi vermektedir. Detaylı bilgi için +90 216 606 30 17 numarasından bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

Saç Gölgelendirme Ya da Saç Simülasyonu İşlemi Nereye Yapılıyor?

İşlemin yapıldığı yerler saç dökülmesi meydana gelen açılan kısımlardır. Buradaki derinin saç rengine uygun olarak renginin koyultulması işlemi saç gölgelendirme uygulamasıdır. Saç gölgelendirme işlemi kafa derisi üzerinde herhangi bir hassasiyet geçirmemiş bütün bölgelere yapılabilir. Saç simülasyonu uygulamasında amaç görsel olarak bütünlük sağlayarak görüntüyü de olumlu yönde değiştirmektir. Detaylı bilgi için +90 216 606 30 17 numarasından bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

Saç Gölgelendirme İşlemini Herkese Yapmak Mümkün Mü?

Saç Simülasyonu Bu uygulamanın kadın erkek herkese uygulanması mümkündür. Herhangi bir yaş ya da cinsiyet ayrımı yapılmaksızın işlem tüm saç derilerine uygulanabilir. İşlemin genel olarak kolay ve pratik şekilde yapılması da hem erkeklerin hem de kadınların dikkatini bu yöne çekmiştir. Saç kaybı yaşayan kadınlarda erkeklerden daha fazla mağduriyet olmaktadır. Çünkü birçok kadın saçlarını aksesuarı olarak kullanır ve boya ya da başka yöntemler ile güzelliğini perçinler. Bu sebeple saç dökülmesi kadınlar için çok daha büyük bir sorundur. Saç simülasyonu ile artık kadınlarda kısa süre içinde saç görüntülerine kavuşabileceklerdir. Saç gölgelendirme işlemi erkeklerde de oldukça başarılı sonuç vererek özellikle çok kısa saç kullanan kişilerde oldukça doğal bir saç görüntüsü oluşturmaktadır. Siz de saçsızlık ile ilgili ciddi problemler yaşıyor ve denediğiniz diğer yöntemlerden başarılı bir sonuç alamıyor iseniz bu pratik ve kolay yöntemi mutlaka deneyin. Detaylı bilgi için +90 216 606 30 17 numarasından bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz. Saç Simülasyonu Video

Saç Gölgelendirme İşlemi Ne Kadar Sürüyor?

Saç derisine uygulanan bu işlem kişinin talebi ve uygulama yapılacak bölgenin büyüklüğüne bağlı olarak değişmektedir. Bununla beraber ortalama olarak saç simülasyonu işlem süresi 3-4 saat arasıdır. Küçük alanlar için yapılan saç gölgelendirme uygulaması 2 saat gibi bir sürede sonuç verebilir. Bu noktada süreyi belirleyen nokta kişinin kendi ten rengi ve saç rengi de olabilmektedir. Bu sürenin kesin olarak söylenmesi için talepte bulunan kişinin güzellik merkezine gelerek ön muayene olması gerekir. Hem erkek hem de kadınlar için rahatlıkla yapılan bu uygulama için herhangi bir ek tedavi ya da kür gerekmemektedir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve daha önce yapılan uygulamaların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmek için siz de http://estetik.gultenkartal.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi için +90 216 606 30 17 numarasından bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.