Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas: Projeler Vatandaş Odaklı Olsun

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan’daki yatırımcı kuruluşların il müdürleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vali Makas, kurum temsilcilerine vatandaş odaklı hizmet dönüşümü olan projelerin üretilmesini istedi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas,
Haber: İbrahim Gürler 
İl genelindeki yatırımlar ile devam eden iş ve işlemlerin koordineli bir şekilde sürdürülebilmesi için kamu, kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla ilimizdeki yatırımcı kuruluşların il müdürleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, başkanlığında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonu’nda düzenlenen değerlendirme toplantısına; vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, yatırımcı kurum ve kuruluşların il müdürleri katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda yatırımların mevcut durumu hakkında ilgili kurum temsilcilerinden bilgi alan Vali Makas, vatandaş odaklı hizmet dönüşümü olan projelerin üretilmesini yineledi.
Konuşmasında il genelinde sürdürülen denetim faaliyetlerinin, salgınla mücadelede başarı açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapan Makas, denetim ve bilgilendirme çalışmalarının devamlı ve büyük bir titizlikle yürütülmesini istedi.