Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Vali İşe Hızlı Başladı

Erzincan’ın çiçeği burnundaki yeni Valisi Mehmet Makas, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. İlk iş olarak Terzibaba Türbesini ziyaret ardından güvenlik güçlerini ve şehit ailelerini ziyaret eden Vali Makas’ın performansı takdir topladı.

Erzincan’ın çiçeği burnundaki yeni

Haber: İbrahim Gürler 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararlarıyla Erzincan Valiliğine atanan Mehmet Makas, Erzincan’daki 5 günlük performansıyla vatandaşlardan beğeni topladı.

Zeytinburnu Kaymakamlığı görevinden Erzincan Valiliği’ne atanan Mehmet Makas’ın ‘‘Beraber Yürüyüp Beraber Yöneteceğiz, Hiç Kimse Kendini Sahipsiz Hissetmeyecek ve Masa Başında Değil Sahada Olacağız söylemleriyle işe başlayan Vali Makas,  bu söylemleri eyleme dönüştürerek mesai menfuru gözetmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

VALİ MAKAS KURT DERESİ’NDE

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan merkeze bağlı Uluköy, Ergan, Heybeli, Çatalarmut köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Ardından Mertekli Regülatörünü, İl Özel İdare Konkasör tesislerini gezen Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, daha sonra ise Mertekli ve Çağlayan yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ardından yağan sağanak yağış nedeniyle Kurt Deresi’nde meydana gelen taşkın bölgesine giden Erzincan Valisi Mehmet Makas, burada Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi ve DSİ’ye ait ekiplerin yürütmüş olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

MEHMETÇİĞE MORAL ZİYARETİ

Vali Mehmet Makas, Erzincan-Kemah karayolu üzerindeki Alp Jandarma Karakol Komutanlığı ile Dumanlı ve Cebesoy uygulama noktalarını ziyaret ederek, güvenlik, trafik ve önleyici hizmetlerde görevli askerlerin kontrol çalışmalarını denetledi. Ziyaretlerinde askerler ile bir süre sohbet eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, tüm askeri personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Şehit Uzman Çavuş Fırat Kılıç, Şehit Astsubay Uğur Fetih Özdemir, Şehit Er Fatih Çaybaşı ve Şehit Er Akın Taş’ın babalarını evlerinde ziyaret ederek, babalar gününü kutladı. Ziyaretlerinde şehit aileleri ile yakından ilgilenerek, istek ve taleplerini dinleyen Vali Makas ve beraberindeki heyet tüm şehitler için dua ettiler.