Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun Muhtarlar Gününü Kutladı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bekir Aksun mesajında; “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Halkımızın tercihi ve seçimle göreve gelen muhtarlarımız, son derece önemli bir vazife üstlenmektedir. Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşmasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak gördükleri, her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.

Biz Erzincan Belediyesi olarak muhtarlara verdiğimiz değeri ilk geldiğimiz günden ifade ettik ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü kurduk, Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz münasebetiyle iletişim içerisinde olduğumuz tüm muhtarlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ivedi bir şekilde hareket etmekteyiz. 

Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile geçmişten bugüne öncelikle hayatlarını kaybetmiş muhtarlarımıza rahmet diliyorum. Şehrimize büyük emek ve katkıları olan ve bugün muhtarlık görevini sürdüren tüm muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.