Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırlı’da "Bağımlılıkla Mücadele" toplantısı

Çayırlı’da "Bağımlılıkla Mücadele" toplantısı yapıldı.

Çayırlı’da "Bağımlılıkla Mücadele" toplantısı

Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen başkanlığında ve İlçe Hastane Başhekimi Ali Akkaya’nın sunumlarıyla “Bağımlılıkla Mücadele” toplantısı hükümet konağı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan sunumların ardından ilgili diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları da 2021 yılı içerisinde bağımlılıkla mücadele konusunda yapmış oldukları çalışmaları ve 2022 yılında yapacakları faaliyetleri kurul üyeleri ile paylaştılar.

İlçe ve köylerdeki metruk binaların tespiti, yıkımı ve ıslahı için ilgili kurumlara gereğinin yapılmasını talimatını veren Kaymakam Gülderen, bağımlılıkla mücadelede kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşların da duyarlı olmalarını istedi.

İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar tarafından, bağımlılıkla mücadele kapsamında ildeki okullar ve hane ziyaretleri yapılarak öğrencilerin ve vatandaşların bağımlılık konusunda bilinçlendirilmesi hedeflendi.