Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Çöp Konteynerleri düzenli olarak yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Çöp Konteynerleri düzenli olarak

Çöp Konteynerleri düzenli olarak yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Erzincan Belediyesi daha sağlıklı, tertemiz bir Erzincan için çalışıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan düzenli temizlik çalışmalarının yanı sıra ekipler ayrıca yeni alınan araç ile Plastik ve Metal Çöp Konteynerlerinin iç ve dış yıkamalarını da yaparak dezenfekte ediyor.

Çöp konteynerlerini yıkama çalışması ile görüntü kirliliği ve kötü koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçiliyor. Konteynerler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

Erzincan Belediyesi tarafından şehir genelinde yürütülen temizlik çalışmaları devam ediyor. Belediye envanterine katılan yeni bir araç ile Plastik ve Metal Çöp Konteynerlerinin iç ve dış yıkamaları da yapılarak konteynerler dezenfekte ediyor.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bahadır Merdan yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak araç parkımıza kattığımız çöp konteyneri yıkama aracımız ile Mahallelerimizde bulunan plastik ve metal konteynerlerimizin iç ve dış yıkama işlemlerini yaparak daha temiz bir Erzincan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”