Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Sanayi Bölgesi Desteği 2 Yıl Uzatıldı

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi desteklemeleri Cumhurbaşkanlığı kararıyla iki yıl daha uzatıldı. 

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi

Cazibe Merkezleri Programı, Yatırımların Desteklenmesi kapsamında 6. Bölge Destek kapsamında yer alan Erzincan Organize Sanayi Bölgesi desteklemeleri Cumhurbaşkanlığı kararıyla iki yıl daha uzatıldı. 

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi desteklerinin iki yıl daha uzatılmasının müjdesini veren AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan gelişmelere ilişkin olarak bir değerlendirmede bulundular. 

Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada: “Cazibe Merkezleri Programı çerçevesinde Yatırımların Desteklenmesi kapsamında 6. Bölge Destek kapsamında yer alan Erzincan Organize Sanayi Bölgemiz desteklemeleri  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31.12.2024 tarihine kadar iki yıl daha uzatıldı.

Organize Sanayi Bölgemizde 66 adet faal fabrikamız bulunuyor. Ayrıca 13 adet inşaat aşamasında fabrikamız bulunmaktadır. İnşaatı devam eden 13 adet Fabrika İnşaatlarından 4 Âdetin ise  Aralık 2021 yılında bitirilerek faaliyete başlamış bulunaktadır. İnşaatı bitecek fabrikalarımızdan fabrikalarımızda  850 kişiye iş imkânı sağlanacak. Hali hazırda tekstil fabrikalarımızda bayan istihdamına halen ihtiyaç duyuluyor.  
Son üç ayda 2 Bin 185 olan personel sayısı 2 Bin 773 olarak arttı. Yani 588 yeni personel işe alındı.  AK Parti olarak Erzincan’ımız ve ülkemizde gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Erzincan’ımıza yapılan tüm bu yatırımlarda emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde, onun yol arkadaşı, Erzincan’ın evladı AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Binali Yıldırım’a çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca destek ve katkılarından dolayı Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas’a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Cavit Şireci’ye, OSB Bölge Müdürü Sayın Ömer Faruk Nayman’a , Erzincan’ımıza yatırım yapan müteşebbislerimize Teşekkür Ederiz. Bu vesile ile Erzincanlı yatırımcılarımızı’da OSB’ye yatırıma davet ediyoruz.Erzincan’ın her derdine deva oluyor. Bizlerde kendilerinden aldığımız güçle, milletimizin bize olan inancıyla, hizmet ediyoruz. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dediler.