Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koronavirüs’ün son bulması için kurbanlar kesildi

Çin’in Wuhan şehrinde baş gösteren ve aradan geçen süre içerisinde dünya ülkeleri ile birlikte Türkiye’yi de etkisini altına alana korona virüsünün kısa sürede bitmesi için Erzincan Belediyesi tarafından kurbanlar kesilerek dualar edildi

Çin’in Wuhan şehrinde baş

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan’da koronavirüs salgınının son bulması için kurbanlar kesildi. . Erzincan Belediyesi tarafından korona virüsün Türkiye’de görülmesinin ardından kaza, bela ve musibetlerin ortadan kalkması niyetiyle Terzibaba Türbesinde kurban kesildi ve dualar edildi. Kesilen kurbanlar daha sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak. Terzibaba Türbesinde ki kurban kesimine Erzincan AK Parti Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ve kanaat önderleri katıldı.

Belediye Başknı Bekir Aksun: “Bugün Terzibaba Hz. Türbesinde bu musibetlerden, bu belaların def edilmesi için Cenab’ı Allah’a bir yakarış olarak kurban vaadimizi yerine getirdik. Kurban kesimine başta sayın milletvekilimiz Burhan Çakır beyefendi, değerli dedelerimiz, hocalarımız teşrif ettiler. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Cenab’ı Mevlam kabul buyursun. Bu musibetten bizleri beri kılsın inşallah” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır’da korona virüs salgınının bir an önce bitmesi dileğinde bulunarak Belediye Başkanı Bekir Aksun’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından kurbanlar kesilerek dualar edildi.