Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" (Aslanlı Mahallesi)

Erzincan Belediyesi tarafından "MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" sloganı ile başlatılan Mahalle toplantıların 3’ncüsü Aslanlı Mahallesinde yapıldı

Erzincan Belediyesi tarafından "MAHALLELİ

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle Toplantılarında Vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Erzincan Belediyesi tarafından “MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor”  sloganı ile başlatılan Mahalle toplantıların 3’ncüsü Aslanlı Mahallesinde yapıldı

Düzenlenen toplantıya, Erzincan Belediyesi Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Aslanlı Mahallesi Muhtarı Haydar Bektaş, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendika Temsilcileri, TÜRKAV İl Başkanı Kürşat Yılmaz ve Mahalle halkının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda konuşma yapan Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı İkram Çamur Aslanlı Mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında Mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Aslanlı Mahallesi Muhtarı Haydar Bektaş konuşmasında toplantının yapılmasından dolayı Erzincan Belediyesi Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Düzenlenen programda son olarak konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında şunları ifade etti; “Erzincan hizmet noktasında gece gündüz koşuşturulması gereken bir şehir. Bize yetkiyi veren insanımız, Erzincan halkımız bu koşuşturmayı yapabilmek için, taçlandırabilmek için, umutlarını yeşertebilmek için vermişlerdi. Bizde bu minval üzerine elimizden geldiğince emek koyuyoruz. Muhtarımda ifade etiler elbette ki birtakım gecikmeler olsa bile, sırayla 73 mahallemize hizmet etmeye çalışıyoruz.

Yaptığımız hizmetler insan odaklı, şehrin ihtiyaçları ile orantılı ve birçoğunu görselde izledik bunlar yaptıklarımız. Allah’ın izniyle planladığımız işleri ivedilikle en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışacağız.

Benden önceki tüm Belediye Başkanı arkadaşlarıma saygılarımı iletiyorum. Hepsinin emekleri var bizde onların üzerine ne kadar fazla ekleyebilirsek kendimizi bahtiyar sayacağız hepinize saygılar sunuyorum”

İyi ki varsınız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından Soru – Cevap kısmına geçildi. Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Programın son bölümünde ise Aslanlı Mahallesi Muhtarı Haydar Bektaş, Belediye Başkanımız  Bekir Aksun’a Mahallede yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek Plaket taktim etti.