Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşek Ailesinin Mutlu Günü

Erzincan’da yıllarca futbol oynadıktan sonra antrenörlük yapan ve futbol camiasının sevilen isimlerinden olan Engin Şimşek’in oğlu Ergin Şimşek, Hilal Akçay ile dünya evine girdi.

Erzincan’da yıllarca futbol oynadıktan

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Futbol camiasının tanınmış isimlerinden Engin Şimşek’in oğlu Ergin Şimşek, gerçekleştirilen görkemli düğünle dünya evine girdi.  Şimşek ile Akçay ailelerinin  mutluluğa adım attıkları düğün törenine Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan,  Futbol İl Temsilcisi Ayhan Coşkun, TÜFAD Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran, spor kamuoyundan bir çok isim,  Şimşek ve Akçay çiftinin yakınları  ile çok sayıda davetli katıldı.   Düzenlenen törende davetliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Düğün sahibi Engin Şimşek, genç çifte ömür boyu mutluluk dilerken, mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere de teşekkür etti.

Bizler de www.haberci24.com ailesi olarak Ergin – Hilal Şimşek çiftine hayat boyu birbirlerine sevgi ve sadakatle bağlı kalmalarını, neşe dolu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyoruz.