Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanlığına Rahşan Külünk Atandı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Erzincan Kadın Kolları Başkanlığına Avukat Rahşan Külünk atandı.

AK Parti Genel Merkez

Haber: İbrahim Gürler

AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanı Gülseren Narbay’ın eşinin tayin olmasından dolayı Erzincan’dan ayrılmak durumunda kalan Narbay’ın yerine  yeni başkan olarak uzun zamandır AK Parti İl Teşkilatında başarılı çalışmalar yürüten İl Başkan Yardımcısı Av.Rahşan Külünk atandı.

Gülseren Narbay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  Şu ifadelere yer verdi; ‘‘21 Kasım 2017 tarihinden itibaren gururla ve onurla yürüttüğüm Erzincan Kadın Kolları Başkanlığı görevimi, Sakarya’ya taşınmamız nedeniyle yerime atanan arkadaşım Rahşan Külünk’e a devretmiş bulunuyorum. Bayrağı devralan yol arkadaşıma hayırlı olsun diyor, üstlendiği yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaktan, onunla aynı yolda yürüyor olmaktan ayrıca onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim. Kutlu davamızın öncülerinden, Kutlu Liderimizin yol arkadaşı Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve saygıdeğer eşi Semiha Hanımefendi’nin göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım.

İki yıllık zorlu süreçte birlikte çalıştığımız, Erzincan Teşkilatımızın Değerli İl Başkanı Sayın Mehmet Cavit Şireci’ ye, her zaman desteğini hissettiğim 21,23,24,26 dönem Milletvekilimiz Sayın Sabahattin Karakelle’ye ve aynı dönem Milletvekilimiz Serkan Bayram’a, birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum, babacan tavrıyla teşkilatın ve Erzincan’ın gönlünde taht kuran son dönem Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman ve yine aynı şekilde birlikte çalıştığım son dönem Erzincan Milletvekilimiz Sayın Burhan Çakır’a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Ferhat Bulut’a ve Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ömer Kayser’e yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eder saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım. Aynı davaya hizmet eden teşkilatımızın tüm yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları büyük çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kadın Kollarımızın tüm fedakâr hanımları İki yıl boyunca ailelerinizden evlerinizden fedakarlık yaparak gece gündüz demeden, zaman mefhumu muhasebesi yapmadan, davamız adına, davamızın gerektirdiği düstur çerçevesinde özverili çaba ve hizmetlerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.