Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım: "Erzincan’da CHP’nin Adayı Yok"

Ramazan Bayramın 1. Gününde Ak Parti İl Başkanlığında bir bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada “100 yıllık cumhuriyetin partisinin Erzincan’da adayı yok. CHP Sıralarından aday olan iki kişi de CHP ‘li değil. Bunu hemşehrilerimizin bilmesini isterim.

Ramazan Bayramın 1. Gününde

Bayramlaşma programında, AK Parti Yöneticileri, milletvekilleri, millet vekili adayları, geçmiş dönemlerde görev almış il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Ak Parti İl Başkanının hoşgeldiniz konuşması akabinde, milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci partililere hitap etti.

AK Kadroların bu seçimde elinden gelen en üst seviyede motivasyon içinde olduğunu vurgulayan konuşmacılar, meclise iki milletvekilliğini de kazanarak gitme sözü verdiler. AK Parti iktidarında şehrin ve ülkemizin en üst seviyede yatırımlar aldığını büyüyüp geliştiğini vurguladılar. Program AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın konuşması ile devam etti.

MİLLETİN ADAMINI, RECEP TAYYİP ERDOĞANI REKOR OYLA SEÇECEĞİZ.

Partililere hitap eden Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı, milletvekilliği seçiminde de Süleyman Karaman’ı ve Mehmet Cavit Şireci’yi kazandırmak için partililerden en üst seviyede çalışma sözü aldı. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

ERZİNCANDA CHP’NİN ADAYI YOK

Sanki seçim Türkiye’de değil Amerika’da yapılıyor. Bu seçim çok önemli. Dünyanın gözü bu seçimde. Çok çalışmalıyız ve yeni rekor oylarla bu seçimi kazanmalıyız. Ayrıca, 100 yıllık cumhuriyetin partisinin Erzincan’da adayı yok. CHP Sıralarından aday olan iki kişi de CHP ‘li değil. Bunu hemşehrilerimizin bilmesini isterim.

Birlik ve beraberlikle el ele vererek, AK Partinin yeni zaferlere imza atacağını vurgulayan Yıldırım, sözlerini tüm katılımcıların bayramını kutlayarak sonlandırdı.

Bayramlaşmanın ardından, Yıldırım ve milletvekili adayları partililerle bir süre sohbet ettiler.