Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Erzincan’da Birinci Parti Olmaya Talip

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Erzincan Merkez dahil 9 ilçemizde Cumhur İttifakı çatısı altında birinci parti olmaya talip olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan teşkilatı 9 ilçede 9 Işık ülküsü ile hedefe kilitlendi.

9 İLÇE – 9 IŞIK

Yürütülen çalışmalar hakkında bir değerlendirmede bulunan MHP Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Erzincan Merkez dahil 9 ilçemizde Cumhur İttifakı çatısı altında birinci parti olmaya talibiz. Hedefimize çok yakınız” dedi.

BİZ İNANDIK, BAŞARACAĞIZ

Aksu, “bütün Teşkilatlarımız, Milletvekili Adaylarımız, siz değerli dava arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız, hemşehrilerimizin gayreti ile İnşallah 9 Işık – 9 İlçe parolası ile

Merkez, Çayırlı, İliç, Kemah, Kemaliye, Otlukbeli, Refahiye, Tercan, Üzümlü seçim bölgelerinde “Helal Oylarınız” ile birinci parti olarak, sizin içinizden gelen, liyakatlı her iki Milletvekili Adayımızı da TBMM’ye göndermeye kararlıyız. Biz inandık, başaracağız. “Türkiye Yüzyılı” için “Aziz Erzincan” sıra sende. Gayret Bizden, Tevfik Allah’tandır. Diye açıklamada bulundu.