Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mustafa Sarıgül: "Köy Okulları Yeniden Açılacak"

CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, sürdürdüğü seçim kampanyası çerçevesinde bir açıklama yaparak, “Okullarda ücretsiz öğle yemeği, süt ve su vereceğiz. Erzincan’ın her mahallesinde ücretsiz kreşler olacak. Köy okulları yeniden açılacak” dedi.

CHP Erzincan Milletvekili adayı

ERZİNCAN’DAKİ DEVLET OKULLARINI ÖZEL OKULLARDAN DAHA İYİ HALE GETİRECEĞİM

Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Ara tatilin ardından okullar açıldı. Öğrenciler ve öğretmenler ders başı yaptı. Ben de bugün onların yanına gittim.  Bir ülkeye şekil veren eğitim, eğitime şekil veren öğretmendir. Öğretmen mutsuzsa, öğretmen sıkıntı içerisinde çalışıyorsa, eğitim ve öğretimde başarılı olamayız. Öğretmen maaşlarını yoksulluk sınırının üstüne çıkaracağız. Öğretmenler arasındaki farklılıkları kaldıracak hepsini kadroya alacağız.

BU YIL 100.000 ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ.

Erzincan’daki devlet okullarını özel okullardan daha iyi hale getireceğim. Erzincan’da öyle okullar yapacağım ki fabrika sahibinin çocuğuyla o fabrikada çalışan işçinin çocuğu aynı okula gidecek. İyi eğitim alacaklar. Okullarda ücretsiz öğle yemeği, süt ve su vereceğiz. Erzincan’ın her mahallesinde ücretsiz kreşler olacak. Köy okulları yeniden açılacak.Okuması gereken ama okuyamayan çocuk kalmayacak. Hiçbir engelli çocuğumuz sahipsiz ve eğitimsiz kalmayacak.