Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kar motoru ile ambulansa ulaştırıldı

Erzincan’ın Refahiye ilçesi ne bağlı Diştaş köyü Yeniyurt mezrasında rahatsızlanan hastanın yardımına 112 Acil Servisi yetişti. 6 saatlik bir çalışmanın ardından yolların açılması ile hastaneye yetiştirilerek tedavi altına alındı.

Erzincan’ın Refahiye ilçesi ne

Erzincan’ın Refahiye ilçesi ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıkta bulunan Diştaş köyü Yeniyurt mezrasında rahatsızlanan 77 yaşında ki Nafiye Apaydın, yakınlarının 112 araması ile 6 saatlik bir çalışmanın ardından yolların açılması ile hastaneye yetiştirilerek tedavi altına alındı.

Erzincan’da önceki günlerde yağan kar yağışı yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Erzincan’ın Refahiye ilçesi ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıkta bulunan Diştaş köyü Yeniyurt mezrasında şiddetli karın ağrısı ile rahatsızlanan 77 yaşındaki Nafiye Apaydın için yakınları 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Refahiye ilçesine bağlı Diştaş köyü Yeniyurt mezrasına doğru hareket eden ekipler yolların yoğun kar yağışı ile kapalı olmasından dolayı ilerleyemedi. 112 ekipleri İl Özel İdaresi ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen İl Özel İdaresi ekipleri karlı yolları uzun süren çalışmayla açabildi. Bir metreden fazla kar kalınlığının olduğu köy yolu uzun uğraşlar sonucunda bir noktaya kadar açılabildi. Ardından kar motorlarıyla yola devam eden 112 ekipleri Nafiye Apaydın’ın evine ulaştı. Evde ilk müdahalesi yapılan Apaydın kar motoruna bindirilerek ambulansa ve buradan da ilçe hastanesine getirildi.  Refahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Apaydın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.