Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıkçılar konaklasın diye KYK Yurdu tahsis edildi

Koronavirüs (COVID-19) mücadelesindeki sağlıkçıların sağlık hizmetlerimizi kesintisiz sürdürebilmemiz ve salgının yayılmasını önlemek adına ve personellerin yakın çevresine temaslarını azaltmak amacıyla Erzincan’da KYK’ya bağlı Salih Baba Kız Öğrenci Yurdu konaklamak isteyen sağlık personelinin hizmetine sunuldu.

Koronavirüs (COVID-19) mücadelesindeki sağlıkçıların

Haber: İbrahim Gürler

Korona virüs salgınına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarının konaklamaları için Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü kendi Sosyal Tesislerini  ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğüne bağlı Salih Baba Kız Öğrenci Yurdunu konaklamak isteyen sağlık personelinin hizmetine sundu.

Dünyayı saran ve Türkiye’de de ölümlere neden olan Korona virüs salgını sonrası sağlık personelleri yoğun bir mesai içine girdi. Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü sağlık personeli için çok önemli bir adım attı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, konu hakkında yaptığı açıklamada Koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde sağlık hizmetlerimizi kesintisiz sürdürebilmemiz ve salgının yayılmasını önlemek adına personellerimizin yakın çevresine temaslarını azaltmak amacı ile Erzincan İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Sosyal Tesisimiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğüne bağlı Salih Baba Kız Öğrenci Yurdu konaklamak isteyen sağlık personellerimize aktif olarak ücretsiz hizmet vermeye başlamıştır. Tüm Sağlık çalışanlarımıza önemle duyurulur. Sağlık İçin Çalışıyoruz, Evde Kal Erzincan dedi.