Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASKF Emin Ellerde

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) seçiminde kullanılan 113 oyun 69’unu alan mevcut başkan Emin Turan yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Turan, seçimi kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, Erzincan ASKF emin ellerdedir dedi.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 13’üncü olağan genel kurulu Merkez spor salonunda yapıldı. Kentte faaliyet gösteren 33 kulübün delegelerinin katıldığı seçimde, mevcut başkan Emin Turan ile,Sercan Karabulut ve Lokman Turan başkanlık için yarıştı.

Yapılan seçime Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, MHP İl Başkanı Salih Aksu, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Kargın Belediye Başkanı Zafer Kaya, spor kulüplerinin temsilcileri ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığına Mehmet Parmaksızoğlu’nun seçilmesiyle başlayan kongrede Yönetim ve Denetim kurulunun raporlarının okunup oylanmasının ardından konuşmalara geçildi.

SON 10 YILDA TESİS HAMLESİ BAŞLATTIK

Kongrede bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Amatör spor kulüpleri bizim için çok değerlidir. Amatör kelime anlamıyla bu işi gönüllü yapan, karşılıksız yapan, bu iş için bir beklenti içinde olmayan insanlar demek, sizler yıllarca çoluğunuzdan çocuğunuzdan ayrı kalarak bu spor işlerine vakit ayırıyorsunuz. Hepiniz fedakarlıklar gösteriyorsunuz. Bizlerde Gençlik ve Spor İl müdürlüğü olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kulüplerimiz amatör spor branşlarında rahat bir şekilde çalışması için son 10 yıldır bir tesis hamlesi başlattık. Bu hamlenin de sonuçlarını alıyoruz. İnşallah bitecek olan Erzincan stadyumu ve spor salonlarında, antrenman sahalarından geleceğin olimpiyat şampiyonları çıkacaktır. Bu konuda bizim üzerime düşeni yapacağız Erzincan’ın Amatör sporunu daha ileriye götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Seçime katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu seçimin galibi Memleketimiz olacaktır diye konuştu.

113 DELEGENİN 69 OYUNU ALDI

Daha sonra adaylar kürsüye gelerek projelerinden bahsederek delegelerden destek istediler. Gerçekleşen konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçimlerde Mevcut Başkan Emin Turan, 113 delegenin 69 oyunu alarak yeniden ASKF Başkanlığına seçildi. Diğer adaylar Sercan Karabulut, 31, Lokman Turan ise 13 oy aldı.

SAĞ OLUN VAR OLUN

Sonuçların açıklanmasının ardında adaylar Sercan Karabulut ve Lokman Turan, ASKF Başkanlığına yeniden seçilen Emin Turan’ı tebrik ettiler.

Salondaki delegelere yönelik bir teşekkür konuşması yapan Emin Turan, seçimi kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, buraya kadar gelip oy kullanan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Erzincan ASKF’si emin ellerde olduğuna inanın. Sağ olun var olun dedi.