Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ergan Cup Ulusal Tenis Turnuvası Yapıldı

Ergan Cup Ulusal Tenis Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

Ergan Cup Ulusal Tenis

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen Ergan Cup Ulusal Tenis Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

Düzenlenen törene; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Üniversite üst yönetimi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Doğu-Güney Tenis Temsilcisi Fırat Belkız, davetliler ve sporcular katıldı.

30 Haziran 3 Temmuz arasında Açık Hava Spor Tesisleri’nde gerçekleşen “Ergan Cup Ulusal Tenis Turnuvası” renkli görüntülere sahne oldu. Farklı illerden 50 sporcunun katılım gösterdiği turnuva sonucunda başarılı olan sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Turnuvada erkekler de Habib Anak birinci olurken, Zülküf Polat ikinci oldu. Kadınlarda ise Aleyna Özer Brinci, Duru Atmaca turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Erzincan ilinde gerçekleşen Ulusal Ergan Cup Tenis turnuvasında emeği geçenlere teşekkür etti. Üniversitenin spor tesislerinin alt yapı olarak spor müsabakalarına uygun olduğunu belirten Durmuş, ilerleyen dönemlerde Üniversitenin yeni tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Spor Bilimleri Fakültesi ve Gençlik ve Spor İl müdürlüğü işbirliğinde ilk olarak gerçekleşen Ercan Cup Tenis Turnuvası’nın üniversitede gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, başarılı olan sporculara tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent de üniversitede gerçekleşen Ulusal Ergan Cup tenis Turnuvasının başarılı bir şekilde gerçekleştiğini dile getirerek, katılım gösteren tüm sporculara teşekkürlerini sundu.