Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'ın Yeni Milli Gururları

Sırbistan’da 14-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası 17 Yaş Altı Badminton turnuvasına katılacak sporcuları belirlemek amacıyla Ankara ‘da yapılan milli takım seçmesini Erzincan İl Özel İdaresi Spor kulübünden 2 sporcu geçerek Milli Takıma yükseldiler.

Sırbistan’da 14-16 Haziran 2019

Haber: İbrahim Gürler

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılan seçmeleri başarıyla geçen Erzincan İl Özel İdaresi Spor kulübü sporcuları Taha Emirhan Budak ve Abdulsamet Özdemir  büyük bir başarı göstererek Badminton milli takımına seçilme başarısı gösterdiler. 

Badmintonda yılarca Türk Milli takımına sporcu yetiştiren Erzincan İl Özel İdaresi Spor kulübü alt yapısında yetiştirdiği 2 sporcu 17 yaş Türk Milli takımına vererek yeni başarıya imza attı.Bünyesinde Avrupa, Balkan şampiyonu sporcular bulunduran Erzincan İl Özel İdaresi Spor kulübü 17 Yaş Altı Badminton milli takımına 2 sporcu daha kazandırarak yeni bir başarıya daha imza atı. Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin gözetiminde çalışan sporcular hedeflerinin Ülkemize madalyalar kazandırmak olarak açıkladılar.

ERZİNCAN’DAN 4 SPORCU

Öte yandan 02-15 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’da gerçekleşecek olan turnuva kafilesinde  Mili takıma seçilen Erzincan İl Özel İdaresi Spor kulübü sporcuları Taha Emirhan Budak, Abdulsamet Özdemir ‘in yanı sıra Yasemen Bektaş, Cansu Erçetin olmak üzere Erzincan’dan da toplam 4 sporcu kafileye dahil oldu.

Badminton Dünya ve Avrupa sıralamasına puan veren, Hebar Uluslararası 17 Yaş Altı Açık Badminton Turnuvası Bulgaristan’ın Pazarcık şehrinde yapılacak olan Şampiyona da Türkiye’yi 31 Milli Badmintoncu temsil edecek.

MİLLİ BADMİNTON TAKIMI ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Nurullah Saraç, Hasan Berkay Günbaz, Kerem Ahmet Özder, Kerem Çınar, Orçun Öztürk, Taha Emirhan Budak, Yasin Furkan Aslan, Oğulcan Genç, Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar, Abdulsamet Özdemir, Mustafa Arkan, Hakan Muhsin Hocaoğulları, Bahar Sabancı, Ayça Özgür, Ayşegül Yemişen, Behiye Bodur, Yasemen Bektaş, Cansu Erçetin, Nurgül Yılmaz, Firdevs Karaaslan, Sudenaz Duyar, Sudenaz Baysal, Zehra Güldal, Nisanur Tuncer, Talya Gerçeker, Beyza Maden, Ravza Bodur, Sıla Çiğdem, Tuğçe Damar, Muhammet Ali Atasoy, Fadime Metin.

Milli Badmintoncuların deneyimini arttırmak için bir önemli bir turnuva olduğunu belirten Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik, Dünya ve Avrupa şampiyonasına kadar sıralamadaki yerimizi yükseltmek için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.