Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’a 2 Dev Proje

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan'a kazandırılan iki dev projenin müjdesini verdi.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır,  Erzincan’a kazandırılan iki dev projenin müjdesini verdi.

Erzincan Milletvekilleri, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile sözleşmesi imzalanan yaklaşık 265 Milyon TL’lik ödeneği hazır iki büyük proje hakkında konuştular.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Karaman ve Çakır yaptıkları açıklamada: “Ergan Dağı kayak tesislerine 1 adet 154 yatak kapasiteli Sporcu Kamp eğitim Merkezi, 1 adet aydınlatmalı nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet aydınlatmalı doğal çim yüzeyli futbol sahası ve 2 adet ikili soyunma odası yaptırılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile sözleşme imzalanmış olup, 178 Milyon 890 Bin TL ödenek çıkmıştır.

Ayrıca yine Erzincan Merkez’e 1000 seyirci kapasiteli spor salonu yaptırılması ile ilgili Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile sözleşme imzalanmış olup, 85 Milyon 886 Bin TL ödenek çıkmıştır. Büyüyen kalkınan gelişen Türkiye gibi Erzincan’ımızda bu  yatırımlarla spor alanın da daha gözde bir ilimiz olacak.

Tüm bu yatırımlarda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bizden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan son Başbakanımız AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Burak Mumcu’ya, Erzincan adına spor camiası adına teşekkür ediyoruz. Erzincan için ne yapılsa azdır. İlk günkü aşk ve gayretle memleketimiz için ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm İslam alemine, Erzincanlı hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.