Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Badmintoncular gözünü Olimpiyatlara dikti

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde başlayan Badminton Büyükler Milli Takım Hazırlık kampında Erzincan’dan 5 Milli sporcu ve bir Milli Takım Antrenör bulunuyor

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat

2018 yılında iyi bir çalışma dönemi geçiren Badminton Milli Takımı, 2019 yılının ilk Olimpiyat Eleme Kota Puan Turnuvası için Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde Büyükler Milli Takım Hazırlık kampına başladı. 
Kampın ardından Milli Badmintoncular, 04-07 Şubat 2019 tarihleri arasında İran’ın Tahran şehrinde gerçekleşecek olan Fajr Internatıonal Challenge Badminton Turnuvasında madalya mücadelesi verecek.

HEDEF 3 BRANŞTA OLİMPİYATLARA KATILMAK VE DERECE YAPMAK
Tahran’da 32 ülkeden 235 Badmintoncunun karışılama yaşayacağı turnuvada 2018 Avrupa Gençler Şampiyonu Nazlıcan İnci & Bengisu Erçetin, Muhammed Ali Kurt,  Emre Sönmez ve Semih Baha Başakın olmak üzere Erzincanlı 5 sporcu temsil edecek. 
Badminton Milli Takım Antrenörü Murad Sönmez; ‘Sporcularımızın performansı her gün olumlu yönde yükselmektedir. Türk Badminton ’u İran’da da İnşallah bu yükselişe devam edecektir. Hedefimiz Badminton ’da 3 Branşta da Olimpiyatlara katılmak ve derece yapmaktır.’ Dedi.Sönmez, Milli Takımımıza sonsuz güvendiğini dile getirirken tüm sporcularımıza başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ise Milli Takımımıza sonsuz güvendiğini dile getirirken müsabakalarda madalya heyecanı yaşayacak sporcularımıza başarılar diledi. Özmekik, kendilerine bu imkânları sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederek desteklerinin artarak devam etmesini temenni ederek sözlerini bitirdi.