Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor ilk 3 puanını 3 golle aldı

TFF 3’ncü lig 1’nci grubun 4’üncü haftasında Anagold 24 Erzincanspor sahasında grubun güçlü ekiplerinde Ci Grup Buca’yı 3-0 mağlup etti. Erzincanspor, Tugay’ın 55’nci dakikasında kırmızı kart görmesi sebebiyle maçın 35 dakikasını 10 kişi oynayan Kırmızı siyahlılar bu sonuçla ligdeki ilk 3 puanını elde etti.

TFF 3’ncü lig 1’nci

Haber: İbrahim Gürler

Anagold 24 Erzincanspor ligin 4. Haftasında ilk galibiyeti ile tanıştı. Kırmızı siyahlılar evinde Ci Grup Buca’yı ağırladı.  Erzincan atletizm sahasında oynanan karşılaşmaya beyaz forma ile çıkan ve etkili başlayan Erzincanspor 35’nci dakikada Muhammet Kerem Aktürkoğlu skoru 1- 0’a taşıdı.  Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca ilk yarıyı Kırmızı siyahlı ekip 1-0 galip kapattı.

48’inci dakikada ani gelişen ev sahibi ekibin atağında kazanılan Penaltıyı Muhammet Kerem Aktürkoğlu gole çevirerek takımını 2-0 öne geçirdi. İkinci yarıya gol ile başlamanın verdiği moral ile rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koyan Erzincanspor 55’nci dakikada Tugay’ın çift sarı karttan Kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı.  77’nci dakika da ise oyuna sonradan giren Halil Yılmaz skoru 3-0’a taşıdı. Rakibine göre 1 kişi eksik oynayan Kırmızı Siyahlı ekip çok iyi bir savunma yaparak gelişen Buca ataklarına gol izni vermeyerek bulduğu 3 golle ilk 3 puanını aldı.

Anagold 24 Erzincanspor ligin 5. Haftasında 30 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Çankaya FK ile karşılaşacak.  Kırmızı siyahlı ekip ligde aldığı 1 Galibiyet, 2 Beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 5 puanla grupta 6. Sırada yer alıyor.