Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’da Tempo Arttı

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Anagold 24 Erzincanspor çalışmaların temposu arttı. Kırmızılı Siyahlı ekip, lige Erzurum’da Yüksek İrtifa Merkezinde günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız

Haber: İbrahim Gürler

TFF 3. Lig 1. Grup Takımlarından Anagold 24 Erzincanspor yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızılı Siyahlı ekip, günde çift idmanla lig maçlarına hazırlanıyor. Ligin ilk maçını Serik Belediyespor ile deplasmanda yapacak olan Anagold 24 Erzincanspor, kamp çalışmalarına 4’ü alt yapıdan olmak üzere 27 futbolcu ile yoğun bir şekilde devam ediyor.

İLK HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

Son olarak Halil Yılmaz’ı transfer eden ve Vanspor FK ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanan Kırmızı Siyahlı ekip, lige şampiyonluk parolasıyla girmeyi planlıyor. Yapılan kamp çalışması hakkında açıklamada bulunan Sportif direktör Ümit Öztekin transferler hakkında bilgiler verdi; “Alt yapıdan 4 gencimiz ile birlikte 27 futbolcumuz var şu anda. Transferlerimizi yaptık. 2’nci kamp dönemi olan Erzurum’da çalışıyoruz. Sabah ve akşam olarak çalışmamızı sürdürüyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçları gücümüzü görmek anlamında önemli, Eksiğimiz olan birkaç transferimizde mevcut. İnşallah o eksikliklerimizi de halledip, lige en iyi şekilde girmek istiyoruz dedi.

KAYNAŞMA OLDU

Erzurum kampının iyi geçtiğini söyleyen Öztekin, yeni bir takımız, birlik ve beraberliğimiz, arkadaş ortamımız hakikaten çok güzel. Bir kaynaşma oldu. Bunu ilerleyen zamanda inşallah daha iyi göreceğiz dedi.