Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milliler zor olsa kazanmasını bildiler

2020 Futsal Dünya Kupası elemeleri öncesinde karşılaştığı son hazırlık provasında Futsal Milli Takımı Tacikistan ile yaptığı hazırlık maçını 6-5 yendi.

2020 Futsal Dünya Kupası

Haber: İbrahim Gürler

2020 Futsal Dünya Kupası elemeleri öncesi Erzincan Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-2 berabere tamamlayan milli takım, maçtan da 6-5 galip ayrıldı.

A Milli Futsal Takımı’nın gollerini 6, 15, 24 ve 39. dakikalarda Kamil Can Akparlar, 27 ve 35. dakikalarda Bünyamin Balcı kaydetti. Konuk ekibin gollerini ise 6. dakikada Hamidov Rustam, 20 ve 24. dakikalarda Halimov Shavkat, 28 ve 36. dakikalarda Kuziev Umed’ten geldi. Müsabakayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkan Vekili Gökhan Ulutaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ile sporseverler izledi.Maçtan sonra bir açıklama yapan A Milli Futsal Takımı Teknik Direktörü Sercan Görgülü, genç bir takımla mücadele ettiklerini söyleyerek, her iki hazırlık maçını da kazandıklarından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.