Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor İlk Hazırlık Maçından Berabere Ayrıldı

Devre arası hazırlıklarına Antalya’da devam eden Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. grupta mücadele eden Erzincan Temsilcisi Ulalarspor, ilk hazırlık maçında 3. Lig temsilcisi Kemer Spor 2003 karşı karşıya geldi.

Devre arası hazırlıklarına Antalya’da

Haber: İbrahim Gürler

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. grupta mücadele eden Erzincan Temsilcisi Ulalarspor, Antalya’da ikinci yarı hazırlıkları kapmasında oynadığı ilk hazırlık maçında TFF. 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kemer Spor 2003 ile 3-3 berabere kaldı.

Antalya Rox Royal Otel Tesislerinde oynanan karşılaşma oldukça çekişmeye sahne oldu. Maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Yılmaz Toyran,  “Takım olarak iyi çalışıyoruz. Eksikliklerimizi görme adına hazırlık maçları bizler için iyi oluyor. İlk maçta 3-3 berabere kaldık.  Eksiklerimizi görme adına hazırlık maçları  önemli, bundan sonra iki maç daha yapıp kampı sonlandıracağız. İnşallah lig başlayıncaya kadar eksikliklerimizi tamamlayacağız.” dedi.  

Öte yandan oynanan karşılaşmada Ulalarspor’un gollerini Abdulkadir Kaplan  ile yeni transferlerden Furkan Özdemir, Yavuz Öztürk, attı.

2’NCİ MAÇ PAZARTESİ GÜNÜ

Erzincan Ulalarspor  hazırlık programı kapsamında bir sonraki rakibi ise 30 Aralık tarihinde TFF 3’ncü ekiplerinden Ofspor olacak.  Ulalarspor’un 3’üncü hazırlık karşılaşmasında ise 4 Ocak 2020 tarihinde  Spor Toto  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile karşılaşacak.