Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor yükselişini sürdürdü

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 3. Grupta mücadele eden Erzincan Ulalarspor deplasmanda karşılaştığı Çayelispor’u 2-0 mağlup ederek, iddialı bir takım olduğunu gösterdi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL)

Haber: İbrahim Gürler 

Geçtiğimiz hafta  kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden Arhavispor’u 1-0 yenerek  çok önemli üç  puan alan  Erzincan Ulalarspor, bu hafta  deplasmanda  Çayelispor’a konuk oldu. Oynanan karşılaşmada Yusuf Atay ve Eftal Umut Dağ’ın attığı gollerle müsabakadan 2-0 galip ayrıldı.

Çayeli ilçe stadında Sinop Bölgesinden Erdal Yılmaz’ın yönetti  karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Erzincan Temsilcisi Ulalarspor, karşılamanın 14. dakikasında Yusuf Atay ile 1-0 öne geçti.   Golden hemen sonra ataklarını sıklaştıran Ulalarspor 18. Dakikada Eftal Umut Dağ ile skoru 2-0’a taşıdı.  Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.  Maçın ikinci yarısına daha kontrolü başlayan Erzincan Ulalarspor, rakip Çayelispor’un ataklarına engel olarak  oynanan maçtan  2-0 galip gelmesini bildi.

Ulalarsporlu futbolcular ise, alınan galibiyetten sonra büyük bir sevinç yaşarken, Erzincan Ulalarspor Başkanı Ferhat Murat Polat’ın  her fırsatta kendilerine destek olmasının takımı motive ettiğini söylediler.

Kırmızı Mavili ekip ligde oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet  1 beraberlik alarak topladığı 7 puanla lider Salarhaspor’un ardından  averajla 2’nci sıraya yerleşti.