Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzümlü Acar golcüsü ile güldü

Erzincan’da Erzincan Birinci Amatör Kümede haftanın en önemli maçında Üzümlü Belediyespor Kemahspor karşısında  1-0 galip geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Üzümlü temsilcisine 3 puanı getiren gol tecrübeli golcü Osman Acar’dan geldi. 

Erzincan’da Erzincan Birinci Amatör

Erzincan’da Erzincan Birinci Amatör Kümede haftanın en önemli maçında Üzümlü Belediyespor Kemahspor karşısında  1-0 galip geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Üzümlü temsilcisine 3 puanı getiren gol tecrübeli golcü Osman Acar’dan geldi. 

Erzincan Birinci Amatör Kümede 7. Hafta maçları hafta sonu oynanan  beş karşılaşma ile tamamlandı.  ASKF ve İl Temsilciliği tarafından organize edilen ligde müsabakalar Demirkent, Ulalar ve Üzümlü İlçesindeki sahalarda oynandı.  

ASKF ile Erzincan Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Birinci Amatör Kümenin ikinci yarısının ilk haftası  birbirinden çekişmeli geçen maçlarla tamamlandı. Birbirinden çekişmeli geçen karşılaşmalarda Fileler beş maçta tam 14 kez havalandı.
ÜZÜMLÜ KAZANMASINI BİLDİ 
Erzincanlı futbolseverlerin ilgi ile takip ettiği 1. Amatör Küme’de ikinci yarının ilk karşılaşmasında maça etkili başlayan taraf Üzümlü Belediyespor oldu.  Maçın 28. Dakikasında Osman’ın Acar’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen taraf Üzümlü Belediyespor oldu. Bu golden sonra he iki takımda  ard arda ataklarla rakibine yüklenmesine rağmen başka gol olmayınca maçı Üzümlü Belediyespor 1-0 kazanıp 3 puana uzanarak zirvenin de ortağı oldu. 
1 PUANI PAYLAŞTILAR 
B gurubunun diğer karşılaşmasında ise Çayırlı Belediyespor ile Mollaköy Belediyespor Demirkent Sentetik sahada karşı karşıya geldiler. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Çayırlı Belediyespor ile Mollaköy Belediyespor sahadan 2-2 ‘lik skorla ayrılarak 1 puana razı oldular.  
KAVAKYOLUSPOR YERİNİ KORUDU
Kavakyoluspor ise Otlukbeli Gençlikspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı. Ulalar Sentetik sahada oynanan karşılaşmada Kavakyoluspor maçtan 2-0 galip ayrılarak puanını 7 yaparak, ligde 3’ncü sıradaki yerini korudu. 
ERZ ENERJİ 3 PUANI 3 GOLLE ALDI 
Erzincan 1 amatör kümenin en heyecanlı gurubu şüphesiz A gurubu olarak göz çarptı.  Erzincan 1. Amatör Kümenin yeni takımı Erz Enerji Belediyespor, Geçit Belediyespor karşısında 3-0 galip gelerek zirve yarışında bende varım dedi. 
ERZİNCAN 1968 SPOR RAHAT KAZANDI 
Erzincan’da futbol da yaptığı atılımlarla adından söz ettirmeyi başaran  Erzincan 1968 Spor ise ikinci yarının ilk karşılaşmasında Altınbaşak Belediye Spor’u 4-0 mağlup ederek sezona 3 puanın sahibi oldu.  
REFAHİYESPOR MAÇI ERTELENDİ
Erzincan 1 amatör kümede A gurubunda oldukça çekişmeli geçmesi beklenen Yeşil Refahiyespor  – Tercan 17 Şubatspor maçı ise olumsuz hava şartları nedeniyle ileriki bir tarihe ertendi. A gurubunda İliç Gençlikspor ise haftayı bay geçti 

7.’NCİ HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Üzümlü Belediyespor 1- Kemahspor 0
Geçit belediyespor 0- Erz Enerji Belediyespor 3
Altınbaşak Belediyespor 0  Erzincan 1968 Spor 4 
Yeşil Refahiyespor  – Tercan 17 Şubatspor  (ertelendi)
Kavakyoluspor 2 – Otlukbeli Gençlikspor 0
Mollaköy Belediyespor 2 – Çayırlı Belediyespor 2 
İliç Gençlikspor haftayı bay geçti