Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanı Özyurt Gündemi Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine ilişkin olarak gündemi değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine ilişkin olarak gündemi değerlendirdi.

Özyurt, Erzincan Merkez’de Cumhur ittifakına, İl Genel Meclisi’nde ve İlçe Belediyelerinde AKPARTİ ye destek çağrısında bulundu.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Özyurt, basın açıklamasında: “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile 28 Aralık 2023 tarihinde Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak Cumhur İttifakının Adayı Mevcut Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun açıklanmıştır.

SADECE CUMHUR İTTİFAKIMIZ VAR

Bizlerin AK Parti teşkilatları olarak Erzincan Merkez’de AK Kadrolar olarak bizler mensubu olduğumuz partimize sadakat göstererek Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İttifak ortağımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde kurdukları ittifak ruhuyla hareket edeceğiz.

Bizler AK Parti Teşkilatı olarak Erzincan’ımızın her mahallesinde, her sokağında tüm kademelerimiz ile seçim çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Erzincan’da Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Bekir Aksun’un rekor bir oy ile seçilmesini sağlamak için var güçümüz ile çalışarak Erzincan’da tarih yazacağız.

Bizler ile organik bağı kalmayan AK Parti siyaseti üzerine, kendi siyasetini inşa etmeye çalışanlar ve bugün adaylığını açıklayan bağımsız belediye başkan adayının da bugün itibari ile AK Partimiz ile herhangi bir bağı kalmamıştır. Tüm hemşehrilerimize saygı ile duyurulur.

Vatandaşlarımızı Erzincan Merkez’de Cumhur İttifakımızı desteklemeye, İl Genel Meclisi’nde ve İlçe Belediyelerimiz de ise AK Partimizi desteklemeye davet ediyorum” dedi.