Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anaokulu Öğrencileri Tarımla Tanıştı

Erzincan Belediyesi tarafından Mimar Sinan Anaokulu’na Uygulama Serası yapıldı

Erzincan Belediyesi tarafından Mimar

Erzincan Belediyesi tarafından Mimar Sinan Anaokulu’na Uygulama Serası yapıldı. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Minik öğrenciler ile birlikte serada fide dikimi yaptı.

Tarım ülkesi olan Türkiye’de, öğrencilerin tarım ile olan ilişkilerini geliştirmek, tarım faaliyetleri konusunda temel becerileri kazandırmak, doğa konusunda farkındalık oluşturmak, toprakla buluşturmak, öğrencilerde sorumluluk duygusunu geliştirmek için Erzincan Belediyesi tarafından Mimar Sinan Anaokulu’na 25 m2 lik bir uygulama serası yapıldı.

Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger, Park ve Bahçeler Müdürü Esra Sudaş, Okul Müdürü Yasemin Sezen Korkmaz, Öğretmenler ve Minik öğrencilerin katılımı ile serada fide dikimi yapıldı.

Çocuklara hediyeler verip onlarla birlikte kahvaltı yaparak serada fide diken Belediye Başkanı Bekir Aksun, tarımın önemine dikkat çekerek çocuklarımızın tarım ile olan ilişkilerinin gelişmesinde farkındalık yaratacak olan bu seranın okula ve çocuklara hayırlı olmasını diledi.