Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukatlar Ergan’da Kışa Merhaba dediler

Erzincan Barosuna kayıtlı avukatlar Ergan Dağı Kayak Merkezinde düzenlenen Kışa Merhaba Gecesi’ne katılarak doyasıya eğlendiler.

Erzincan Barosuna kayıtlı avukatlar

Türkiye’nin en uzun pistine sahip, gece kayak yapabilme imkanı olan, eşsiz güzellikteki manzarasıyla görülmeye layık Ergan Dağı Kayak Merkezinde düzenlenen “Kışa Merhaba Gecesine” meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk, Yorucu ve stresli geçen günlerin yorgunluğunu atmak adına gerçekleştirdiğimiz geceye  Baromuzun Yönetim kurulu üyeleri, meslektaşlarımız, stajyer avukatlar ile aileleri ve çocuklarla birlikte yaklaşık 222 kişi katıldı dedi.  Gerçekleşen gece ile ilgili konuşan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk; şu ifadelere yer verdi;  ‘‘Meslektaşlarımız için kışa merhaba gecesi düzenledik. Gerçekten güzel bir program olduğuna inanıyorum. Avukatlarımızın aileleriyle birlikte katıldıkları bu birlik, beraberlik ve dayanışma gecelerini rutin hale getirdik. Mesleğe yeni başlamış avukatlarımızla kıdemli avukatlarımızın kaynaştığı, sıcak sohbetlerin yapıldığı gecemizde, canlı müzik eşliğinde sınırsız içecek ve yemek ikramlarımız oldu. Ayrıca gün içindeki kayak organizasyonumuz, doğa yürüyüşleri, kar topu ve kızak ile kayma etkinliklerimizde meslektaşlarımızla keyif dolu anlar yaşadık, mutlu olduk. Güzel bir ortamda sağlanan bu gecemizde yıl boyunca geçen yorucu ve stresli ortamdan meslektaşlarımızı bir süreliğine de olsa uzaklaştırmış olmaktan ayrıca mutluyum. Programımıza yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyor, beraberliğimiz ve dayanışmamızın artmasına vesile olacak böyle etkinliklerin devam edeceğini belirtmek istiyorum” diyen Aktürk Kışa Merhaba Gecemize yoğun katılım gösteren, katkı ve desteklerini esirgemeyen meslektaşlarımıza, ailelerine  teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

Geceye katılan Avukatlar ise;  “Geleneksel hale getirilen bu gecelere ailelerimiz ile katılarak stresimizi atıyoruz. Çok sık bir araya gelemediğimiz meslektaşlarımız ile daha çok kaynaşıyoruz. Bu güzel geceyi düzenleyen Baro Başkanımız Adem Aktürk ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz’’ diye konuştular.