Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Badmintonda En Başarılı İl Erzincan Oldu

Sivas’ta Yapılan Büyükler Badminton Türkiye Şampiyonasında En Başarılı İl Erzincan Oldu.

Sivas’ta Yapılan Büyükler Badminton

Sivas’ta Yapılan Büyükler Badminton Türkiye Şampiyonasında En Başarılı İl Erzincan Oldu.

Sivas’ta 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası final müsabakaları ile sona erdi

Şampiyonaya; 42 ilden 286 kulüp 560 sporcu katıldı. 5 kategoride oynanan müsabakalarda Erzincanlı sporcular yeni bir başarıya imza atarak 2 Kategoride birinci, 2. kategoride 2., 3 kategoride de 3. olarak en çok madalya alan il oldu. Şampiyonaya katılan kulüplerin sıralamasında ise 286 kulübün yarıştığı şampiyonada ikinciliği iki Erzincan kulübü aynı puanı alarak paylaştı. Büyük şehir kulüplerini geride bırakan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulüpleri ikincilik kupasını kaldırdılar.

Ferdi yarışmalarda ise Erzincanlı sporcular şu sonuçları aldılar:

-Karışık Çiftler Kategorisinde; Emre Sönmez/Zehra Erdem Türkiye 1.cisi, Emirhan Budak/Yasemen Bektaş Türkiye 3.cüsü.

-Çift Bayanlar Kategorisinde; Cansu Erçetin/Yasemen Bektaş Türkiye 1.cisi,İlayda Özelgül/Sare Ece Başakın Türkiye 2.cisi,Aleyna Korkut/Nisanur Çimen Türkiye 3.cüsü olmuşlardır.

-Tek Bayanlar Kategorisinde; Zehra Erdem Türkiye 2.cisi.

– Çift Erkekler Kategorisinde Mert Tunco/ Abdulsamet Özdemir Türkiye 3.cüsü olarak Büyükler Türkiye Şampiyonasını tamamladılar.

Şampiyonayla ilgili bilgi veren Milli Takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin şu ifadelere yer verdiler; “Bu şampiyonaya Erzincan’ımızı en iyi şekilde temsil etmek için sporcularımızla birlikte büyük bir özveriyle hazırlandı. Şükürler olsun güzel bir başarı yakaladık. Bu başarıyla birlikte Erzincanlı sporcuların Milli takım yolları da açıldı. Bu şampiyona öncesi bize her türlü desteği veren Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, maddi manevi destekleriyle başarılarımızda büyük etken olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulüplerine çok teşekkür ederiz.”