Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Çakır “Sözde Karar Da Milletindir…” (VİDEO HABER)

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

Esnaf ziyaretleri ve mahalle

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

Yeni sanayi sitesi esnafına ziyaretlerini gerçekleştiren Çakır, yassı namazından sora mahalle buluşmaları kapsamında Mimar Sinan mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır; Eğer biz bugün buradaysak sizlerin karşısındaysak sizlerin hislerine duygularına tercüman olarak sesiniz soluğunuz Sak bu sizin bize bu yolda bir emrinizi baş üstüne yapmamız lazım sağ olun var olun.

Bu seçim daha önceki seçimlerden farklı bir seçim Erzincan siyaset tarihinde iki partinin ittifakı ile birlikte mevcut belediye başkan adayımız da bağımsız bir belediye başkanının ve diğer adayların ilk kez sandıkta yarışacağı tarihte benzeri olmayan bir seçim. Bizim bu noktaya nasıl geldiğimizi buraya gelirken neler yaşandığını sizlerin düşüncelerine fikirlerine bu anlamda değer verilmediği için dikkate alınmadığı için ama söylemlerde halk kimi istiyorsa vatandaş kimi istiyorsa şehri o yönetecek denmesine rağmen dikkate alınmadığı için biz sizlerin sesi ve soluğu olmak için bu yola çıktık. Biliyoruz ki sandık önümüze konulduğunda sizler oylarınızla 5 yıl Erzincan’ın yönetecek belediye başkanını seçerken bu seçim sırasında bu yarışta hiçbir kaybeden olmayacak. Kazanan Erzincan olacak inşallah. Bizim başlattığımız bu mücadele sizlerin sesine kulak vermemiz ile birlikte dalga, dalga yayılmakta çünkü tarihte bir söz vardı sıkışmışlığın toplumun görüşlerinin fikirlerinin önemsenmediği dönemlerde atamayla Tabiri caizse dayatmayla demokrasiye engel vurulduğu dönemlerde bir söz ortaya atılmıştı yeter sözde karar da milletindir denildi.

Geldiğimiz noktada herkesin taşıdığı heyecanı herkesin taşıdığı coşkunun ve bugün buradan sizleri bir arada toplayan duygunun adıdır bu arkadaşlar. Bizler belediye başkanlığına bağımsız olarak aday olurken bir süreç yaşadık, bu süreçte bilindiği üzere birçok partinin olduğu gibi diğer partilerin de aday adayları olduğunu yarıştığı seçime bütün partilerin ayrı ayrı girmek üzere aday başvurularını aldığı dönemde sizlerin huzuruna çıkmıştır ve o gün gördük ki Erzincan halkı belediye yönetiminde memnun olmadığı ve eksik gördüğü konularla ilgili bizlere bir görev yüklüyor. ve geçmişte birçok çalışmayı bu dönemde göremediği için bunların belediye çalışması içerisinde yer alması için bir değişikliği arzu ediyor. Sizlerin sesine kulak verdik yüreğimizi ve sizlerden aldığımız destekle cesaretle ilk defa bağımsız olarak Erzincan belediye başkanlığına aday olduk diye konuştu.