Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Adem Güneş’ten Teşekkür Mesajı

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Kargın Belediye Başkanı seçilen Adem Güneş teşekkür mesajı yayımladı.

31 Mart 2024 Yerel

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Kargın Belediye Başkanı seçilen Adem Güneş teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Güneş mesajında şu ifadelere yer verdi

“Sevgili Kargın’lı hemşehrilerim,

Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Sandık başına giderek oy kullanan tüm seçmenlerimize, demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde yola çıktığımız ilk günden itibaren, büyük bir gayret ve özveri ile çalışan arkadaşlarımıza ve bizlere teveccüh gösterip, bu temsil makamına layık gören tüm hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Kargın’da İnşallah hep birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle yürüdüğümüz bu kutlu yolu bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bizler Kargın’da vatandaşımızın belediye başkanı olacağız. Çünkü biz biriz, beraberiz.

Seçim sonuçlarımızın ülkemize, milletimize, memleketimize ve Kargınımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.”