Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun Ankara'da Temaslarda Bulundu

Belediye Başkanı Bekir Aksun Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun

Belediye Başkanı Bekir Aksun Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Başkan Aksun ziyaretleri esnasında Erzincan’ın simgesi olan Çift Başlı Kartal işlemeli tabak ve Erzincan Ekşisu Bögert Doğal Maden Suyu’nu takdim etti.

Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret ederek dualar okudu. Başkan Aksun burada; “Ülküleri doğrultusunda yürüdüğümüz Kurucu Genel Başkanımızı saygı ve sevgi ile anıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun daha sonra, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.  Başkan Aksun Genel Başkana Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek çalışmaları anlatan bir dosya sundu. Ayrıca Şehrin simgesi olan Çift Başlı Kartal’ın Bakır işlemeli tabağını ve Erzincan Belediyesi tarafından açılan fabrika ile yeniden üretime başlayan, vatandaşlar tarafından hasretle beklenen Erzincan Ekşisu Bögert Doğal Maden Suyu’nu kendilerine takdim etti. Ziyaret esnasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tüm Erzincanlılara selam ve muhabbetlerini iletti.

Başkan Aksun daha sonra birtakım temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek, Genel Başkan Yardımcıları; Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız, İsmail Özdemir, Mevlüt Karakaya, Kamil Aydın, Sadir Durmaz, Pelin Yılık, Yaşar Yıldırım, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu’na ziyarette ederek kendilerine Erzincan Bögert Doğal Maden Suyu’nu ikram ettiler.

Belediye Başkanı Bekir Aksun Ankara ziyaretleri kapsamında MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ile birlikte daha sonra, 28. Dönem Erzincan Milletvekili Adayı MDK Üyesi ve Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı Cemil Yavuz Aksu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Gökhan Şahin ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Erdal Polat’ı ziyaret ettiler.

Başkan Aksun ziyaretleri kapsamında son olarak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanını Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiye ziyarette bulunarak şehrin simgesi olan Çift Başlı Kartal işlemeli tabak ve Erzincan Belediyesi Ekşisu Bögert Doğal Maden Suyu’nu takdim etti.

Belediye Başkanı Bekir Aksun Anakara’da gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarda Erzincan’ın simgesi olan Çift Başlı Kartal işlemeli tabak ve Erzincan Ekşisu Bögert Doğal Maden Suyu’nu takdim ederek, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakalarından dolayı ise teşekkürlerini sundu.