Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun, “Çalışmaktan Asla Yorulmayacağız”

Milliyetçi Hareket Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından Birliğin gücüne davet” temalı aday tanıtım programı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Parti Erzincan

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun, aday tanıtım toplasında konuşarak, “Cumhur İttifakı olarak canla başla Erzincan’ımızın ve Türkiye’mizin geleceğini huzur ve güven içinde kurmaya hem kararlıyız ve çalışmaktan asla yorulmayacağız Erzincan’ımız için daha çok çalışacağız. Çünkü daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Milliyetçi Hareket Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından Birliğin gücüne davet” temalı aday tanıtım programı gerçekleştirildi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler çerçevesinde MHP Erzincan İl Başkanlığı tarafından belediye başkan adayları tanıtım programı özel bir düğün salonunda gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, MHP MDK Üyesi Yavuz Cemil Aksu, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, MHP İl Başkanı Bilge Çağrı Özarslan, Önceki dönem Milletvekillileri Sebahattin Karakelle, Tevhit Karakaya, Talha Erol durmaz, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Erzincan Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan ESSOB Başkanı Bedir Limon, Muhtarlar, siyasi patilerin yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TEK DERDİMİZ TEK HESABIMIZ MİLLETİMİZE HİZMETTİR

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan,  “Biz bu yola çıkarken liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli bizlere şu öğüdü verdi: asla küçük hesaplara takılıp büyük hesapların oyuncağı olmayacağız. Bu düstur ile çıktığımız yolda, hazımsızlar bizleri hep sağdan soldan çekiştirdi. Fitne ve fesat odakları büyük Türkiye hedefimizi saptırmak için bizleri küçük hesaplarının içine çekmeye çalıştı, ama bizler, milliyetçi hareket partisinin mensupları olarak liderimizin bize işaret ettiği hedeften asla sapmayacağız. yılmadan, usanmadan muhterislerin küçük hesaplarına takılmadan hedefe doğru karalı adımlarla ilerleyeceğiz. çünkü hedef Kızılelma, hedef turan. hedef Türkiye yüzyılıdır.

Hem ulusal düzeyde hem de yerel düzeyde liderlerimizin ortaya koyduğu ve Türkiye’nin önümüzdeki yüzyılına damga vuracak partiler üstü bu büyük dava siyasetinin anlamını kavrayamamış, içine sindirememiş muhterisler var. Kendilerinin küçük kişisel hesaplarını bu güzide davanın önüne koymak isteyenleri elbette tarih ve kamu vicdanı yargılayacaktır. Kim olursa olsun, nereden gelirse gelsin bu tür muhterislerle bizim yolumuz asla kesişmeyecektir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki; iki kişi bile bir yola çıksanız biriniz bir adım önden gitsin. Burada da liderimiz bize bir yol göstermiştir ve bu yolda hiçbir makam ve menfaat gözetmeden karalılıkla yürümektedir. Bizler de onun arkasından aynı kararlılıkla yürüyoruz. Elbette varacağımız yerin büyük Türkiye olduğunu biliyor ve görüyoruz. 

şu anda oturduğumuz koltuklardan niceleri gelip geçti. Bizler de geçip gideceğiz. tek derdimiz tek hesabımız milletimize hizmettir. biz en başından beri hep önce ülkem sonra partim sonra şahsım diyerek siyaset yapan bir anlayışın mensupları olarak görevimiz; liderlerimizin büyük emek ve özveri ile yeşerttiği bu narin fidanı dalına yaprağına zarar vermeden büyüterek gelecek nesillere teslim etmek olacaktır. Çünkü biz gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için siyaset yapan bir teşkilatız. Bizim işimiz bölmek değil birliği sağlamaktır. Bizim işimiz yıpratmak değil yaşatmaktır. Bizim işimiz iyiliği emretmek kötülüğü engellemektir. Çünkü biz büyük Türkiye yoluna başımızı değil gövdemizi koyduk. herkes çok iyi bilmeli ki; büyük Türkiye davasından hiç dönmedik ve asla dönmeyeceğiz.

 

 

BEKİR AKSUN’U BU GÖREVE LİDERLER UYGUN GÖRMÜŞTÜR

 

Bildiğiniz üzere önümüzde bir yerel seçim var. 31 Mart günü sandığa gidip oy kullanacağız. Liderlerimizin ortak kararı ile sayın Bekir Aksun cumhur ittifakının ortak adayı olarak belirlenmiştir. Bu kararın kendisine ve Erzincan’ımıza hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Can Erzincanımıza daha nice güzel hizmetler sunmasını, Erzincan’ımızın yaşam kalitesinin yüklemesi için omuzlarına yüklenen bu yükü taşıması için Allahtan kendisine güç kuvvet vermesini diliyorum. Kendisinin sorumluluğu iki kat artmıştır. Çünkü artık cumhur ittifakının adayıdır. Yani hem sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli sayın Bekir Aksun’u bu göreve layık görmüşlerdir. Bize düşen görev ise liderlerimizin bu ortak kararı doğrultusunda emanete sahip çıkmak, liderlerimizin yüzünü güldürmek olacaktır. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Memleketimiz Can Erzincan’a hayırlı ve güzel işler yapmayı kendisine nasip etsin” diye konuştu.

 

ŞİRECİ : “REKOR OYLA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

 

AK Parti Erzincan İl Başkanı  Mehmet Cavit Şireci ise konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan ve MHP Lideri sayın Develet Bahçeli’nin  tensipleri ile 28 aralık tarihinde Belediye Başkanımız Bekir Aksun,  tekrar belediye başkan adayımız olmuştur, Hayırlı uğurlu olsun, hep birlikte ona sahip çıkarak  Rekor oyla seçimi kazanacağız. Erzincan’da ve Ülkemiz de 1 Nisan günü Cumhur ittifakı olarak  büyük başarı öykümüzü ve seçimi coşkuyla kazanmamızın ortaya koyduğu sevinci birlikte yaşamak üzere, sizleri Allah’a emanet ediyorum dedi.

 

MİLLETVEKİLİ KARAMAN: “ERZİNCAN’I DEVLET BAHÇELİ’YE HEDİYE EDECEĞİZ”

 

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmasında, “Her zaman söylediğimiz gibi biz hepimiz dostluğun kardeşliğin ve hoşgörünün şehri Erzincanlıyız. Erzincanlı olmakla her zaman gurur duyuyor ve haklı olarak övünüyoruz. Erzincan her devirde ülkemizin önemli siyasetçilerini yetiştirmiş ve ülke siyasetine damgasını vurmuştur. Ülke siyasetine yön veren Cumhurbaşkanı ve Başbakanlarımızla Bakanlarımızla her zaman gurur duyuyoruz.

Bu vesile ile son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırıma Ülkemize ve Erzincan’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Erzincan’da yapılan her eserde emeği ve katkısı var kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu bağlamda Erzincan’ımızın gelişmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

 

Bundan yaklaşık 10 ay gibi bir süre önce ülkemizde bir seçim süreci yaşandı. Erzincan’ımıza yakışır bir şekilde dostluk kardeşlik ve hoşgörü içinde geçti, hepinize ve Erzincanlı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

Bu seçimin diğer seçimlerden farkı şu oldu ki, Cumhur ittifakı hiç olmadığı kadar daha, güçlü daha sıkı daha dostça birbirine sarıldı.Bu gayretin, sonucunda Cumhur İttifakımız gücüne güç kattı ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

Biz bugün burada bulunarak aynı hevesi, aynı coşkuyu tekrardan sizlerin sayesinde yaşıyoruz, İnşallah yaşamaya devam edeceğiz.  Önümüzde bir yerel seçim süreci var ve biz bu yerel seçimlerde hiç olmadığı kadar büyük bir zafer elde etmek istiyoruz tabi bu zaferi tek başımıza değil yine aynı şekilde Ak Parti, MHP ve diğer ittifak üyelerimizle elde etmek istiyoruz.

Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli Beyin tekrardan göstermiş olduğu gayret bize tekrardan büyük bir zaferin yaklaştığının göstergesidir.

Sizin de bildiğiniz üzere 30 büyükşehrimiz ve 29 ilimizde yine bu gayret içerisinde MHP ile ittifak içerisinde bir seçim süreci yürüteceğiz. Bu seçimlerde biz ayrı gayrı olmadan birlik içerisinde bir süreci daha atlatmak istiyoruz.

 

 

Ümidim odur ki hem Ak Parti teşkilatı hem de MHP teşkilatı karşılıklı olarak birbirinin hukukunu koruyacak ve kollayacaktır. Her ittifak üyesi ve taraftarının oyuna muhtacız. Unutulmasın ki biz ezelden ebede uzanan ve asla kırılmayacak kardeşlik bağlarına sahibiz. Vatansever olan hiç kimse ile ayrımız gayrımız olmaz olmamalıdır. Kimseye ihtiyacımız yok gibi davranamayız. Herkese ihtiyacımız var, birbirimize Daha çok ihtiyacımız var. Hiç kimsenin kırılmasına incinmesine müsaade etmemeliyiz.

Son seçimde birlikte aldığımız ittifak oylarını geçerek Sayın Devlet Bahçelinin Mersinde Belediye Başkanlığını Cumhurbaşkanımıza hediye edelim dediği gibi bizde en yüksek oyu alarak Erzincan’ımızın Belediye Başkanlığını kazanıp Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edelim istiyoruz.

 

MİLLETİN KESESİNİ HİÇBİR KİMSEYE PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ

 

Programın son konuşmasını yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Her insanımıza gönlümüzü açıyor, yüreğimizden bir yer ayırıyoruz. Gönül vermedikçe, gönül bulamayacağımızın farkındayız. Cumhur İttifakı olarak Milletimize gönlümüzü verdik. Ülkemize de ömrümüzü adamaya hazırız. Gönül eğer bina ise, mimarbaşı muhabbettir dedik. Muhabbetten Muhammed oldu hasıl, Muhammed siz muhabbetten ne hasıl. Muhammedi ahlakla, muhabbet ikliminde hep birlikte çok daha güçlü olacağımıza inanıyoruz.

Hiç kimseyi öteki görmüyoruz, ötekileştirmiyoruz. Milletimizin tüm güzelliklerini sahipleniyoruz. Tüm değerlerini yüreğimizde taşıyoruz. İnançla da mücadelemizi yapıyoruz.

Nitekim Milletimize adanmışlığımız, hesabi değil hasbidir. Bu ilhamla Türkiye’mizin her yerindeyiz.  Vatandaşlarımızla buluşuyor, konuşuyor, görüşüyor, dertleşiyor, vuslat sıcaklığında birlikte kucaklaşıyoruz. Boş aslan yatağında tilki gibi kuyruk sallayanlara ise gülüp geçiyor, işimize bakıyoruz. Ülkemize ve milletimize, yaşadığımız şehrimize nasıl hizmet edeceğimize odaklanıyoruz.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz. Hiçbir şeyi şansa ve sürprize bırakmayacağız. Erzincan olarak dimdik ayakta duracağız.

Merkezi yönetim ile yerel yönetim tek ses, tek yürek olacak, yerel yönetimler aracılığıyla devletin kasasını, milletin kesesini hiçbir kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz.

Biz dedik mi yaparız, yaptık mı sonuna kadar arkasında dururuz.

Zamana ve mekana göre fikir, görüş ve siyaset değiştirmeyiz. Olduğumuz gibi görünmenin, göründüğümüz gibi olmanın sırrı da buradadır.

Rüzgarsız havada dönen fırıldağın kimler tarafından üflendiğini bilir, bu üfleyen faziletsiz fırıldakların karşısında dimdik dururuz.

Gerçekleri haykırmaktan korkmayız, korkmayacağız. Zalime zalim, haine hain, katile katil, kahramana da kahraman demeyi sürdüreceğiz.

Çalışmaktan yorulmayacağız. Vatan ve Millet sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü biz Türkiye Yüzyılı diyen Cumhur İttifakının yılmaz neferleriyiz. Biz parmak ile sayılmayan, kırmak ile tükenmeyen, vurmak ile düşmeyen Cumhur İttifakıyız. Güçlü Yasama, kararlı Yürütme, uyumlu Belediye diyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan yerelde iktidar, ülkede istikrar iradesindeyiz. Aklın yolu birdir. Genelden yerele birlik, ülkede yönetimde dirlik, anlayış ve amacındayız. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yürüme azmindeyiz. Cumhur İttifakı varsa elbette umut vardır, ufuk vardır, huzur vardır, ruh vardır, duruş vardır, milli hedeflere ulaşılmasında inşallah mukadder olacaktır.

Gözlerini açan, bununla da kalmayıp ayağa kalkan dev Cumhuriyetin Türkiye Yüzyılında, Türk devrine imza atacaktır. Türk Milletinin desteği ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ivmesi ve itici gücüyle Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleri birer birer hayata geçecek ve tarihin akışına yön verecektir.

Elbette yapacağız, hep birlikte başaracağız. Çılgın Türklerin yeni Yüzyıl Destanını hep beraber yazacağız.

 

BEN CUMHURUN ADAYIYIM

 

Tüm kalbimle söylüyorum; evet ben Milliyetçi Hareket Partisinin adayıyım. Bir o kadarda AK Partinin adayıyım.

Ben Devlet Bahçelinin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın adayıyım. Ben Cumhurun Adayıyım

Bu Milli birlik ve dayanışma ruhunun refakatinde, sizlerden aldığım güç ve destekle şehrimizin büyüme, kalkınma ve yükselme hedeflerine, milletine ve devletine sevdalı bu yüreklerin marifetiyle daha da güçleneceğiz şehrimizi daha ileriye hep birlikte taşıyacağız.

Sizlerin gösterdiği bu teveccühe ve yakın alakaya, aynı şekilde taşıdığınız heyecan ve kararlılığa içtenlikle teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin taçlanarak devam etmesini diliyorum.

Cumhur İttifakı olarak canla başla Erzincan’ımızın ve Türkiye’mizin geleceğini huzur ve güven içinde kurmaya hem kararlıyız hem de muktediriz. Rabbim birliğimizi daim etsin. Rabbim yolumuzu açık etsin. Rabbim bizlere güç kuvvet versin. Katılımızdan, heyecanınızdan kararlılığınızdan, güveninizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizleri onurlandırdınız, şeref verdiniz. Erzincan’ımız için daha çok çalışacağız. Çünkü daha yapacak çok işimiz var. Diye konuştu.  Program,  davetlilere hediye taktimi yapılmasıyla son buldu.