Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun Coşkuyla Karşılandı

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, seçim çalışmalarına çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kavakyolu Yerleşkesi, Hamidiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksun, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olan mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Erzincan’da vatandaşları ziyaret ederek yerel seçimde desteklerini istiyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kavakyolu Yerleşkesi, Hamidiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksun, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti ve MHP Parti yöneticileri, Meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı.

Programda ilk olarak konuşma yapan MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan; “Bugün burada çok şükür görmekteyiz ki, Kavakyolu kararını vermiş. Cumhur İttifakına desteğini göstermiş bulunmakta. Bundan dolayı hepinizden Allah ayrı ayrı razı olsun diyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt ise konuşmasında; “Bizler AK Parti teşkilatları olarak Erzincan merkezde AK kadrolar olarak, mensubu olduğumuz partimize sadakat göstererek liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ortağımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, 15 Temmuz hain darbe girişiminde kurdukları ortak ruh ile hareket edeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun ise konuşmasında şunları ifade etti; “Bizler Cumhur İttifakının mensupları olarak Erzincan’da bugün ayaktayız ve verilecek olan görevin taliplileri olarak bir aradayız. Geleceği emin bir Erzincan oluşturabilmek için hep birlikte fikir birliği içerisinde geleceğimizi temin ve tesis etmek için güçlü irademizi bugün Kavak yolunda yansıtmış bulunmaktayız.

Sımsıkı birbirimize sarılmalıyız. 73 mahallede yaşayan hiç bir insanımızın diğerinden farkı olmadığının biz bilincindeyiz sizler de aynı bilinçle, aynı kardeşlik ruhuyla birbirinize hem hal olmanız, sarılmanız gerekiyor. Bu iradeyi koyabileceğinizden hiçbir şüphem yok bugün burada bu iradeyi siz gösterdiniz bizlerde minnettarız sizlere.

Liderlerimize olan sadakatinizi 31 Mart 2024 tarihinde onların koymuş olduğu iradeye, onların vermiş olduğu karara saygı duyarak onay vererek gerçekleştireceğiz. Bu iradeye saygı duyacağınızdan en ufak bir şüphemiz yoktur diyor, hepinizi saygıyla sevgiyle muhabbet de selamlıyorum” dedi.