Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Bekir Aksun Tarlalarda Çalışan İşçileri Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Bekir Aksun Tarlalarda çalışan işçileri ziyaret etti.

Belediye Başkanı Bekir Aksun

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarım arazilerinde hasatların başlamasıyla birlikte, tarlalarda çalışan işçileri ziyaret edip hasat dönemlerinin bereketli olmasını dileyerek sohbet etti.

Tarımın yoğun olduğu Erzincan’da çiftçiler tarlalarına ektikleri ürünleri hasat etmeye başladı. Erzincan Belediyesinde yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra Tarıma da ayrı bir önem veren Belediye Başkanı Bekir Aksun tarlalara giderek çiftçileri ziyaret ediyor.

Çiftçilere bereketli hasatlar dileyen Başkan Aksun yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Çiftçilerimizi tarlalarında ziyaret ediyoruz. Şu anda işçiler çalıştıkları tarlada maydanoz hasadı için uğraşıyorlar. Karşımızda kabak tarlası var, onun ilerisinde kavun karpuz gibi ekimler yapılmış.

Değerli çiftçimizin aslında burada verdiği mesaj çalışıldığında birçok üretilebilir alan olduğunu, yapılacak işin çok olduğunu onun içinde ekilebilir alanların mutlaka ekilmesi gerektiğini, insan kaynağımızın üretime mutlaka katılması gerektiği bilinciyle hareket edildiğini ve yıllık üretim neticesinde birçok kazanım elde ediliyor, çalıştırılan işçilerden elde edilen hasatta kadar.

Netice itibarı ile hem şahısların kendi bütçesine, hem de memleketimizin bütçesine katma değer oluşturduklarını gözlemledik. Biz çiftçimize ve çalışanlarına başarılar kolaylıklar diliyoruz.

Erzincan olarak ekim dikim yapılması noktasına farkındalığın oluşturulması için Erzincan Belediyesi olarak emek veriyoruz, bu bilinçle çiftçimizin daha çok kazanmasını, daha çok üretmesini hedefliyoruz. Saygılarımla.” Diye konuştu.

Tarla sahibi Hacı Şeref Oruç ve tarlalarda çalışan işçiler ise Belediye Başkanı Bekir Aksun’a kendilerini gelip tarlada ziyaret ettiği için teşekkür ettiler.