Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanı Bekir Aksun Başvurusunu Yaptı

Belediye Başkanı Bekir Aksun MHP Genel Merkezinde Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Belediye Başkanı Bekir Aksun

Belediye Başkanı Bekir Aksun MHP Genel Merkezinde Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi de ziyaret ederek, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

2019 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Can Erzincanlıların Belediye Başkanlığı için yetki verdiği Bekir Aksun, yaklaşık 5 yıllık görev süresi içerisinde ilimizde kronikleşen birçok surunu çözerek hemşerilerimizin takdirini topladı.

“Kardeşliğin Şehri” ve “Üretken Belediyecilik” anlayışı ile çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Bekir Aksun Erzincan’da Kentsel Dönüşümden, GES Projelerine, Madensuyu Fabrikasının ilimize yeniden kazandırılmasından, Belediye bütçesinin güçlenmesine, Fen İşleri çalışmalarından, daha güzel daha temiz, daha yeşil bir Erzincan için yapılan Temizlik, Park ve Bahçe çalışmalarına kadar hayatımızın her alanına dokunarak çok önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Düzenli olarak gerçekleştirdiği “Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor” programları ile her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlerdi, istek ve önerilerine kulak vererek bu güzel şehri birlikte yönetmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Aksun Aday Adaylığı başvurusu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti; “Milliyetçi Hareket Partimizde Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz ve Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Tamer Osmanağaoğlu beyefendileri ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Aday Adaylığı müracaatımızı yaptık.

Kıymetli vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve verdikleri destekler ile Can Erzincan’ımıza yapmış olduğumuz hizmetlerimizi sunmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Erzincan Belediye Başkanlığı Adaylık başvurumuzu yaptıktan sonra, Türk dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek Erzincan’ımızla ilgili konuları arz ettik.

Sayın Genel Başkanımız tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini ilettiler” dedi.