Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Çağrı Merkezi = Çözüm Merkezi

Erzincan’da Kızılay Mahallesinde ikamet eden engelli vatandaş Aslan Yılmaz, Erzincan Belediyesi Çağrı Merkezi’ne yardım çağrısını iletti. Erzincan Belediyesi Yılmaz’ın talebini yerine getirerek, evinin önündeki yolu kar ve buzları temizleyerek, vatandaşın sorununu çözüme kavuşturdu.

Erzincan’da Kızılay Mahallesinde ikamet

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan’ın tamamında etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle hem araç yollarını açık tutmak hem de kaldırımları yayalar için güvenli hale getirmek için gece gündüz çalışan Erzincan Belediyesi, kangren dolayısıyla bir bacağı kesilen 63 yaşındaki engelli Aslan Yılmaz’ın talebini geri çevirmeyerek, evinin önündeki yolu kar ve buzdan arındırdı.

Kızılay Mahallesi 1013 sokakta oturan Yılmaz, Erzincan Belediyesi Çağrı Merkezi’ne yardım çağrısını iletti. Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz’ın bulunduğu evin önüne gelerek kar temizliği çalışması yaptı. Ekipler, Yılmaz’ın oturduğu 1013 sokaktaki evinden Sultan Melik Caddesine kadar olan yolu kar ve buzdan arındırdı.

Erzincan Belediyesi’ne talebine karşılık verdiği için teşekkür eden Yılmaz, “Çağrı merkezini aradım kapımın önünün karla kapalı olduğunu açılması için yardım istediğimi söyledim. Allah razı olsun hemen geldiler yolumu temizlediler” dedi.