Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Yarışmalar Yapıldı

Yarışma sonunda İl Müftülüğü tarafından bütün yarışmacılara derecelerine göre çeşitli hediyeler verildi.

Yarışma sonunda İl Müftülüğü

2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle sene içerisinde kurum personeline yönelik düzenlenen yarışmalardan ‘Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma’ ve ‘Hafızlık Yarışmaları’ il birinciliği ile ‘Etkili Hutbe Sunumu’, ‘Ezanı Güzel Okuma ve Hadis-i Şerif Ezberleme’ yarışmaları Terzibaba Camiinde yapıldı.

İl Müftüsü Muharrem Gül ve komisyon heyeti huzurunda yapılan yarışmalarda, Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma’da birinciliği; Boyacılar Camii İmam Hatibi Yusuf Kocatürk elde ederken, ikinciliği Çayırlı İlçe Müftülüğü’nden Tayfun Tunç, Hafızlık yarışmasında dereceye girerek birinci olan yarışmacı ise Muhammediye Camii Uzman İmam Hatibi Ersoy Satılmış olarak belirlendi.

Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında birinciliği Terzibaba Camii Uzman İmam Hatibi Yunus Emre Kılıç, ikinciliği Cami-i Kebir Uzman İmam Hatibi Abdullah Aslan, üçüncülüğü ise Akabe Camii İmam Hatibi Muhammet Zeki Kali elde ettiler.

Ezanı Güzel Okuma yarışmasında birinciliği Akabe Camii Müezzin Kayyımı Burhan Eser, ikinciliği ise Cami-i Kebir Müezzin Kayyımı Murat Ayhan elde ettiler.

Hadis-i Şerif Ezberleme yarışmasında birinciliği Hancı Mah. Akşemseddin Camii İmam Hatibi İdris Dündar birinci olurken, ikinciliği ise Hacı Osman Tural Camii Vekil Müezzin Kayyımı Abdullatif Çakmak elde ettiler.

Yarışma sonunda İl Müftülüğü tarafından bütün yarışmacılara derecelerine göre çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmanın jüri başkanlığını yapan Müftü Muharrem Gül, yarışmaya katılan bütün din görevlilerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.