Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canlı yayın Erzincan’da ilgiyle izlendi

Erzincan’da kahveler ve çay ocaklarında toplanan halk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarının canlı yayınını ilgiyle izledi.

Erzincan’da kahveler ve çay

Haber: İbrahim Gürler

İkinci kez 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi Türk siyaset tarihinde bir ilk  gerçekleşti ve Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak yayında ekranların karşına çıktı. Başta Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan olmak üzere tüm yurtta büyük bir ilgi ile izlendi.

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı ‘İstanbul 2019 seçim özel’ yayınını izlemek için kahveler ve çay ocakları doldurdu.

Toplanan kalabalık, yayını büyük bir dikkatle takip etti. Vatandaşlar, iki adayın aynı programda bir araya gelmesini yerinde bulduklarını, tüm seçimlerde bu tür programların olması gerektiğini söylediler.

İstanbul seçimlerinin Türkiye’yi de ilgilendirdiğini düşündüğü için iki adayı analiz etme adına programı izlediğini söyleyen Murat Kaya, ”Seçim iptalini iki adaydan dinleyerek analiz etmek için halk olarak açık oturumu izliyoruz dedi.

Emin İlhan isimli vatandaşda  ”İstanbul’da devam eden seçim yarışı var. İstanbul halkını olduğu kadar bizleri de merak ettirdi. Bizler de bu akşam adayları dinliyoruz, İki adayın İstanbul için ne yapacağını merak ediyoruz. İnşallah seçimler İstanbul için hayırlı olur.” diye konuştu.