Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Erzincan’da Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Erzincan’da da coşkuyla kutlandı.

Erzincan Merkez Spor Salonunda gerçekleştirilen kutlama programına; Vali Vekili Yunus Emre Temel, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Erzincan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünü kutlayarak; “Tarih boyunca esaret yaşamamış Kahraman Milletimizin İradesi Atatürk’ün liderliğinde Türkiye Cumhuriyetini kurdu. Atatürk Milli İradenin ne kadar önemli olduğunu gelecek nesillere aktarmak için Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etti.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından okunan şiirler ve okulların hazırladığı gösteriler izleyicilerden büyük beğeni aldı. Kutlama programı, düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.