Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa Koleji Erzincan Kampüsü 1.Geleneksel Satranç Turnuvası

Doğa Koleji Erzincan Kampüsü ve Türkiye Satranç Federasyonu İş Birliğiyle Düzenlenen Satranç Turnuvasına Sporcular Büyük Katılım Sağladı!

Doğa Koleji Erzincan Kampüsü

Doğa Koleji Erzincan Kampüsü ve Türkiye Satranç Federasyonu İş Birliğiyle Düzenlenen Satranç Turnuvasına Sporcular Büyük Katılım Sağladı!

Erzincan Doğa Koleji, Türkiye Satranç Federasyonu İş birliği ile il geneline açık 250 sporcunun katılım sağladığı satranç turnuvasını 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde kampüsünde gerçekleştirdi.

Doğa Koleji Erzincan Kampüsünün düzenlemiş olduğu turnuva, satranç sporuna ilgi duyan ve kendini bu alanda yetiştiren genç sporculara önemli bir fırsat sunuyor. Türkiye Satranç Federasyonu’nun şampiyona kuralları ile gerçekleşen turnuva sporcular arasında heyecanlı ve rekabetli maçlara sahne oldu. Turnuvanın ilk hamleleri Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Milli Eğitim Özel Okullar Şube Müdürü Ferhat Albayrak, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkan V. Murat Yurt, Doğa Koleji İlkokul Müdürü Mehmet Turan ve Doğa Koleji Tesis Yöneticisi Dündar Oktay tarafından yapıldı.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde ilk üç sporcuya eğitim bursu, her kategorideki ilk beş sporcuya madalya, her kategoride final sıralamasında en başarılı beş kız sporcuya madalya ve katılan tüm sporculara katılım belgesi verildi.