Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duyarlı Personele Teşekkür Belgesi Verildi

Davranışı ile örnek olan işçiye, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, tarafından teşekkür belgesi verildi.

Davranışı ile örnek olan

Yaşlı bir vatandaşın evine götürmek için almış olduğu şeker çuvalını, görevi olmamasına rağmen sırtına alarak halk otobüsüne taşımak suretiyle vatandaşa yardımcı olması ve bu esnada başka bir vatandaşımızın da bu duyarlı davranışı görmesi üzerine fotoğrafını çekerek kendi sosyal medyasında yayınlamasının ardından, Belediye Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli, Erzincan Akyazı Yerleşkesi arasında halk otobüsünü kullanan Fatih Söyleyici’ye, Belediye Başkanı Bekir Aksun,  tarafından, Zabıta Müdürü Mehmet Polat’ında katılımı ile teşekkür belgesi verildi.

Söyleyici’yi tebrik eden Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Vatandaşlarımıza yardımcı olmanız bizi ziyadesiyle mutlu etti. Hem şehrimiz adına, hem kardeşlik adına, insanlık adına çok çok teşekkür ediyoruz. Ailenize sizlere sağlık sıhhatli uzun bir ömür diliyorum.

Her şeyden önce bunu insani bir vazifemiz olarak biliyoruz. Bizler büyüklerimize saygıyla yetişen bir nesiliz. Onun için de Türk Milleti büyüklerini tanıyarak, atasını tanıyarak geleceğine yön veren bir milletin adı. Türk Devleti’nin burada bin yılı aşkın bir süredir ayakta kalabilme sebebi bu tür davranışların her zaman hayat bulması.

Türk Milletinin karakterine yakışır insanımızın şahsiyetine yakışır bir davranış. Bunu sürdürülebilir kılmamız gerekiyor. Araçlar içerisinden tutunda parklardaki kullanım alanına kadar bu tür insani davranışlar bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir” dedi.